Crónica Campeonato Alevines F-7 (1ª Reg. Gr. A): Petra 1 – 9 Barracar

El colegiado con los capitanes del partido

Alineaciones:

Petra: Pere Bestard, Rafel Ferra, Mateu Catala, Joan M Caldentey, Sergi Bauza, Josep G Pou y Ignacio Sotolli.

También jugaron: Francesc Munar y Juan J De Enrique Montoro

Barracar: Pere J Colom V Aquer, Nabel El Makioui, Adrian Barrero, Juan E Silva, Alejandro Serrano, Morad El Makioui Ben Yagoub y Kevin Pablo.

También jugaron: Marc Adrover, Lucas Exequiel y Karim El Fakrouni

Goles: 0-1 Alejandro Serrano (min 1), 0-2 Juan E Silva (min 5), 0-3 Nabel El Makioui (min 7), 0-4 Juan E Silva (min 21), 0-5 Alejandro Serrano (min 23), 0-6 Alejandro Serrano (min 32), 0-7 Karim El Fakrouni (min 44), 0-8 Alejandro Serrano (min 46), 1-8 Josep G Pou (min 56) y 1-9 Lucas Exequiel (min 59)

Árbitro: Vicente Domínguez Jerez.

Comentario:

Desconegut l’equip local, respecta a l’actitud que tingueren a la primera fase d’aquesta temporada. Apagats, lentos, descol·locats i amb el director (Nacho Sotolli) molt espès, no es el primer partit que passa i això es nota. Al darrer moment tingueren una baixa (Toni Bauza), jugador important a l’esquema però que no serveix d’excusa pel mal joc desplegat. Aquest conjunt ja ha demostrat que te molts i bons arguments per oferir un bon espectacle futbolistic i seria injust quedar-nos amb l’imatge de l’equip de dissabte. L’únic que es salva de la crema es el porter (Pere Bestard) que va estar a la seva línia i res va poder fer als gols.

Just el contrari dels de Manacor, implicació, ganes i qualitat que posen els jugadors. Col·locació i ordre que es mèrit d’un bon treball tècnic, enhorabona al Barracar. Ressenyable també l’homogeneïtat del conjunt, no hi ha alts i baixos de jugadors, els canvis no es notava al joc i sense desmereixe a la resta, crec digna de destacar l’actuació de Juan E Silva en zona de construcció, Alex Serrano en atac (4 gols) i Adrian Barrero en defensa, així com els dos porters. Indubtablement aquest equip serà uns dels punters de la 1ª divisió.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.