Crónica Preferente Juvenil: Petra 1 – 2 Son Oliva

Petra: Mateu Pons, Joan M Bauza, Pedro Bassa, Melsion Rebassa, Jaume Jaume, Bartolome Sancho, Miguel A Navarro, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Walter E Medina por Melsion Rebassa (min.50), Sergio Robles por Mateu Pons (min.53) y Xavier Pujadas por Jaume Jaume (min.58)

Son Oliva: Miguel Pons, Joan Crespi, Juan C Bolekia, Jose L Fernandez, Eduard Planelles, Coulibaly Lassine, Javier Riera, Daniel Ciero, Antonio Maura, Nerfi Villar y Francisco Maza.

Sustituciones: Lluc Bono por Eduard Planelles (min.63), Antonio Suau por Joan Crespi (min.67), Antonio Cantallops por Francisco Maza (min.69), Damian K Campanella por Coulibaly Lassine (min.76) y Carlos Cobo por Jose L Fernandez (min.88)

Goles: 0-1 Joan Crespi (min 52), 1-1 Sergio Robles (min 60) y 1-2 Lluc Bono (min 89)

Árbitro: Alfonso Carballal Vales.

Tarjetas: Eduard Planelles (amarilla, min 26) y Miguel Pons (amarilla, min 59) para el Son Oliva.

El segon classificat de la categoria es presenta amb un equip físicament molt potent. Durant tota la primera meitat i fins aproximadament a la consecució del primer gol, dugueren el pes del partit i dominaren la possessió de la pilota. Ben aviat provocaren la primera situació de posar-se en avantatge al marcador, quan al minut 3’, l’arbitra concedí la pena màxima a l’àrea del Petra. Desgraciadament per ells, no els va servir de res, ja que el que sens dubte va esser el jugador mes destacat dels local, el porter Pep Roig, va endevinar perfectament el llançament i va evitar que el gol pujas al marcador, no seria el darrer cop. Crec que es just mencionar, que dins la contundència i certa duresa en el joc de ambdós conjunts, la excessiva permissivitat del àrbitre amb les accions del dorsal 12 del Son Oliva, Coulibaly Lassine, va estar a punt de crea una situació desagradable, per sort a algunes de las instantànies adjuntes es pot veure de que parlam.

El minut 58’ el jugador local, Jaume Jaume Barceló, va haver d’esser substituït per un fort cop rebut de forma fortuïta a la part baixa de l’espatlla i que va fer necessari que el retiressin amb l’ajut de la camilla. Just a partir d’aquest moment i amb el marcador al seu favor varen baixar l’intensitat, encaixaren el gol de l’empat (Sergi Robles de penal) i l’hi crearen molt de perill, ben aprop va estar el segon gol dels de Petra. Però això es futbol, i al darrer minut de joc, van aconseguir fer el segon els visitants, mitjançant Lluc Bono, en gran jugada a la contra i a la que no va poder fer res el porter local i emportar-sen els tres punts. Tot i lo ajustat de la situació, no direm que fos injust, sincerament crec que el premi el sen va endur el millor equip a sobra el terreny de joc.