Sineu: Marc Darder, Jordi Gaya, Miquel A Crespi, Joan Riutort, Mario Acedo, Pere J Florit, Magi Amoros, Bartomeu Llompart, Francisco Quetglas, Mateo Coll y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: Antonio Ramis por Jordi Gaya (min.62), LlorenÇ Gelabert por Mateo Coll (min.72) y Gabriel Gelabert por Marc Darder (min.82)

Alqueria: Antonio Mas, Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Antoni Binimelis, Carlos Alabarce, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Juanito Cedeñobetinez por Jaime Barcelo (min.61), Alexis Megias por Miguel A Cañas (min.62) y Oscar Botella por Bernardo Ginard (min.89)

Goles: 1-0 Gabriel Gelabert (min 16), 1-1 Carlos Alabarce (min 22), 2-1 Gabriel Gelabert (min 52), 2-2 Bernardo Ginard (min 73), 2-3 Marcos A Tejero (min 89) y 2-4 Carlos Alabarce (min 90)

Árbitro: Francisco Durbay González. asistido por Juan Mesquida Ferrer.

Tarjetas: LlorenÇ Gelabert (amarilla, min 89) para el Sineu. Marcos A Tejero (amarilla, min 32), Antoni Binimelis (amarilla, min 77), Jaime Barcelo (amarilla, min 80) y Antonio Mas (amarilla, min 85) para el Alqueria.

En aquest últim partit de la primera volta visita al camp municipal de Son Matgi al flamant líder, el CE Alqueria situat al lloc 13 de la classificació amb 21 punts i havent comptabilitzat els seus darrers quatre partits com a derrotes, per la qual cosa ens trobem amb dos equips amb trajectòries diametralment oposades, a l’alça l’equip local i la baixa el visitant.

L’ambient a les grades és de molt optimisme per part dels aficionats locals que esperen al final d’aquest partit poder celebrar el campionat d’hivern, encara que nosaltres pensem que l’important seria poder celebrar aquest campionat a final de temporada i per això queda encara una llarga i dura segona volta.

Mentre els pocs aficionats del CE Alqueria tenen l’esperança de començar a remuntar a partir d’avui mateix i per això puntuar en aquest partit tot i que s’enfrontin al primer classificat.

El partit en aquesta primera part ha estat molt tàctic en tant que els dos equips han emprat el mateix sistema un 4-4-2, que ha conclòs en molt migcampisme: el conjunt local amb la intenció de manejar el control de la pilota al mig camp i el conjunt visitant amb un entramat defensiu per evitar les envestides del líder.

Corria el min. 15 quan Pere Florit el hàbil i tècnic jugador migcampista local passa un precís passi a Parrita perquè marqui el 1-0.

Dos minuts més tard l’àrbitre incomprensiblement anul · la un perfecte gol de cap de l’ariet local Micky per fora de joc quan es trobaven dos jugadors per davant d’ell, un dels quals sobre de la ratlla de gol i aferrat al pal esquerre de la seva porteria.

Entrentant l’equip visitant s’estirava i en dues arribades entre els minuts 27 i 30 gairebé empaten el partit.

En el min. 34 un cop de cap de l’ariet visitant Navajas passa a pocs centímetres del travesser de la porteria local, però va ser un minut més tard quan aquest davanter va encertar en un altre cop de cap al incrustar la pilota a la xarxa de la porteria local defensada per Tomeu; empatant el partit 1 -1.

Fins l’empat l’equip local jugava bastant bé i amb domini de la pilota en totes les parcel · les del camp, fins i tot fent que el Alqueria jugués molt replegat dins del seu propi camp. Ja un cop empatat el partit pels visitants i fruit dels nervis dels jugadors locals va començar a no haver un clar dominador del joc fins al descans.

La segona part ens ha ofert un joc més obert per part del Sineu ja que lluitava per tornar-se a posar per davant en el marcador que gairebé aconsegueix Mario en el min. 50 però la pilota es va estavellar al travesser de la meta defensada per Toni Mas.

En el min. 52 gairebé després de l’anterior jugada Mario centra una pilota a Parrita que dins de l’àrea gran es regira front a tres marcadors i aconsegueix d’una bonica vaselina el gol que posava al Sineu altra vegada per davant del marcador. 2-1.

En el min. 55 Micky xuta una pilota amb etiqueta de gol i que de gran estirada repel · leix a córner el porter visitant Mas.

En el min. 65 el jugador visitant Bernat Ginard de servei de falta a 35 metres i de potent xut introdueix la pilota a la porteria local sorprenent a tot l’equip local. El marcador lluïa ja el tercer empat de la tarda 2-2.

El joc semblava que no donaria per més moviment en el marcador i el míster local decideix ficar més pólvora amb homes de refresc a la davantera, però no havia encert en les rematades i arribades a la porteria visitant.

Arribat ja gairebé a la conclusió del matx en el min. 90 és de nou el jugador Bernat Ginard del Alqueria que treu una altra falta lluny de la porteria local perquè la pilota caigui a peus de Marc Tejero que aconsegueix el sorprenent 2-3.

L’equip local a la desesperada intentant si més no empatar el partit es parteix en dos no havent connexió de centrecampistes i fruit d’aquest esbojarrat joc en el min. 92 Navajas el jugador visitant li roba la cartera a Pere Florit davant de l’àrea local i no té més que amb la pilota afusellar per la dreta i ras de la porteria de Tomeu el definitiu 2-4.

En el min. 93 Parrita intentant no donar-se per vençut l’equip local llança un potent xut que surt fregant el travesser de la porteria visitant.

La cara de sorpresa va ser majúscula tant per als aficionats locals que no esperaven aquesta derrota i menys per tan ampli marcador així com pels aficionats del Alqueria que es fregaven els ulls en haver aconseguit treure petroli de les poques ocasions en què els jugadors d’aquest equip van arribar a porta.

El col · legiat Francisco Durbay González i els seus auxiliars han tingut una actuació que qualificaríem de molt bona si no hagués estat per la equivocació que ha tingut l’àrbitre principal en no donar per vàlid un gol de l’equip local per un inexistent fora de joc i que ha perjudicat al CE Sineu, ja que aquest gol d’haver pujat al marcador suposava el 2-0.

A la conclusió del partit les opinions dels tècnics dels dos equips eren les següents:

Antoni Roig del CE Alqueria ens deia que a priori sabien que aquest partit resultaria molt complicat ja que senfrentaban al líder i a més el seu equip arrossegava una ratxa negativa de resultats, de manera que la disposició dels seus jugadors al camp era eminentment defensiva intentant tapar tots els espais al conjunt local.

La sort els ha somrigut ja que de cara al gol avui han encertat en totes les ocasions que han tingut i que en anteriors partits no materialitzaven.

El futur immediat d’aquest equip és seguir partit a partit per veure a final del campionat si aconseguiràn ascendir o no.

Per la seva part el míster local Toni Florit a qui li hem vist dirigint el seu equip des de la banda amb crosses i un peu enguixat donant amb això mostres de fidelitat i passió pel seu equip-li desitgem una ràpida recuparació-ens comentava que li costava digerir encara aquest excessiu resultat en contra dels interessos del CE Sineu pel que es s’ha vist sobre el terreny de joc i que li semblava un premi excessiu per al Alqueria.

Els seus pupils han tingut uns 20 minuts de la primera part i més d’un quart d’hora de la segona una actuació excel · lent i de bon futbol, ​​però afegeix que un equip situat a dalt de la taula i jugant a casa ha de ser agressiu els 90 minuts.

A més insistia en què ha fallat la continuïtat en el joc, la concentració en les jugades defensant a pilota aturada així com continuava la seva explicació a aquesta derrota que en els moments que han anat per davant del marcador el seu equip s’ha relaxat.

Concluia dient que queda molta lliga per davant i molts equips implicats en la lluita pels primers llocs, de manera que aquesta ensopegada no fa sinó de pensar que la resta de contrincants també tenen resultats adversos en partits que a priori els són favorables.

La propera jornada serà la primera de la segona volta amb els següents partits previstos per als dos contendents del dia d’avui: el CE Alqueria rebrà a casa al Santa Mònica i l’equip local repetirà com a amfitrió davant el CD Son Cladera.