Crónica Alevines F-7 (Gr. 4º): Petra 1 – 3 La UniÓn

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Petra: Pere Bestard, Joan M Caldentey, Francesc Munar, Juan J De Enrique Montoro, Josep G Pou, Ignacio Sotolli y Antoni Bauza.

También jugaron: Rafel Ferra, Mateu Catala y Sergi Bauza

La UniÓn: Victor Castillejo, Juan J Simo, Adrian Almodovar, Alex Almodovar, Alex Cunill, Adria Villalonga y Alberto Moreno.

También jugaron: Sergio Exposito y Omar M´rabet

Goles: 0-1 Adrian Almodovar (min 10), 0-2 Alberto Moreno (min 15), 1-2 Josep G Pou (min 25) y 1-3 Omar M´rabet (min 37)

Árbitro: Yassin Yaya.

Comentario:

Molt mes disputat de el que mostra el marcador, així va ser el partit que enfrontava aquest dissabte al primer contra el tercer de la categoria. De fet, L’únic que va impedir un resultat mes igualat o inclús diferent pel que fa el guanyador, va ser la falta d’encert dels de Petra, ocasions en tingueren. Com sigui que fos, gran espectacle el que poguérem gaudir, d’aquets dos grans conjunts de la categoria, tot i que probablement, de cara a la segona ronda no es trobaran ja que competiran a categories distintes. Just es afirmar que tots els jugadors poden estar tranquils i orgullosos amb la tranquil·litat del que ha fet els deures, i be!. Igual de just es reconèixer el treball dels tècnics que no canviaren gaire el de tota la volta, l’única variant que vàrem apreciar als locals, va ser el posicionament una mica mes retrasat dels dos interiors i prou. Algú va dir que quan una cosa funciona no la toquis, i així es. Enhorabona a tots.

JSB para Fútbol Balear

Fotos  Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.