Reunió amb els Clubs de Tercera

BESTARD DEMANARÀ A IB3 EL PAGAMENT DEL DEUTE DE 160.000 €

Els representants dels clubs de Tercera Divisió se varen reunir amb el President de la FFIB, Miquel Bestard, i Joan Barceló, president de la Comissió de Tercera. El punt principal era el deute de 160.00 d’IB3, pels partits televisats en la temporada anterior, i que l’ens televisiu encara no ha abonat. Bestard té previst mantenir una reunió amb els responsables d’IB3 aquesta setmana que comença.

Tant el director general en funcions, Jacobo Palazón, com el director d’Esports de la Televisió Autonòmica tenen present el deute amb els clubs de Tercera i, com varen expressar en reunions anteriors amb Miquel Bestard, volen trobar una fòrmula satisfactòria.

El president de la FFIB també va explicar als Clubs de Tercera la reunió mantenguda fa pocs dies amb el conseller de Turisme, Carlos Delgado, i el director general d’Esports, Javier Morente, sobre els viatges entre illes que se deuen als clubs. La FFIB continuarà anticipant els pagaments, i el Govern s’ha compromès a pagar totes les despeses fins al juny, i està estudiant la forma de pagar els atrassos. És a dir, fins a final de temporada els viatges estan assegurats i el deute anterior se gestionarà com més aviat millor.

En la mateixa reunió, el president del Comitè d’Arbitres, Tomeu Riera Morro, va fer una detallada explicació a tots els representants de Tercera de les despeses dels àrbitres quan es desplacen a arbitrar partits. Va ser una xerrada informativa que els clubs trobaren molt interessant.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.