Crónica Preferente: Campanet 2 – 1 Arenal

Campanet: Juan Martorell, Biel Capo, Miguel A Bonnin, Francesc Aguilo, Jaume Alemany, Juan Capo, Antoni Capella, Victor Perez, Joan Amengual, Sebastia Franch y Rafael Simo.

Sustituciones: Joan Socias por Victor Perez (min.31), Miquel Cladera por Miguel A Bonnin (min.71), Marc A Marce por Biel Capo (min.75) y Maties Tugores por Juan Capo (min.88)

Arenal: Jose R Escoto, Sergio Exposito, Toni Comas, Andre D Kong, Andres Capo, Alfonso Galindo, Mouhamed Ndiaye, Adrian Garcia, Ruben Drover, Hernan Raymondo y Alberto Pons.

Sustituciones: Pedro P Garcia por Mouhamed Ndiaye (min.45), Jesus Fructuoso por Ruben Drover (min.61) y Jorge M Tur por Toni Comas (min.73)

Goles: 1-0 Juan Capo (min 10), 2-0 Joan Socias (min 44) y 2-1 Andre D Kong (min 65)

Árbitro: David Pons Rossello.

Tarjetas: Juan Capo (amarilla, min 56), Sebastia Franch (amarilla, min 66) y Miguel A Bonnin (amarilla, min 70) para el Campanet. Alberto Pons (amarilla, min 30), Andres Capo (amarilla, min 55), Sergio Exposito (amarilla, min 73), Andre D Kong (amarilla, min 79) y Jesus Fructuoso (amarilla, min 87) para el Arenal.

Partit disputat en el municipal de Campanet amb gran afluència de public, en la primera part domini territorial de l’ Arenal però sense arribar a materialitzar cap ocasió de gol, en canvi el Campanet a fet mal a la contra aconseguint arribar al descans amb 2-0 amb gols de capo i Socies, la segona part domini total del ud arenal i amb el Campanet amb tímids contraatacs, fruit d’ aquest domini en el minut 65 Andre posa el 2-1, d’ aquí al final l’ Arenal ho ha intentat de totes les maneres pero sense encert davant de la porteria molt ben defensada per Martorell, en el minut 89 l’ Arenal a tengut l’ empat amb un ma a ma de Hernan que salva el porter local Martorell, d’ aqui al final joc travat i el Campanet que aconsegueix una gran i treballada Victòria.