Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 5 Penya Ciutadella Esportiva

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Carlos Donato, Cristian Babadac, Alberto Navarro, Isaias Pons, Noe Fernandez, Pedro Javier, Marc Pons, Alex Medir y Oscar Sintes.

Sustituciones: Bernardino Andres por Pedro Javier (min.51), Kevin Gerardo por Marc Pons (min.59) y Miguel A Sintes por Oscar Sintes (min.83)

Penya Ciutadella Esportiva: Antoni Torres, David Conejo, Marc Garrido, Bartomeu Didac, Miguel Enrich, Jose Torrejon, Albert Fraga, Luis Simonet, Jose Nin, Gabriel Coll y Joan Alzina.

Sustituciones: Adan Ben-hakim por Marc Garrido (min.51), Joan Bautista por Miguel Enrich (min.51), Joan Xavier por Joan Alzina (min.59), Antonio Javier por Gabriel Coll (min.59) y Oscar Pons por Antoni Torres (min.59)

Goles: 0-1 Albert Fraga (min 1), 0-2 Joan Alzina (min 3), 1-2 Oscar Sintes (min 10), 1-3 Jose Nin (min 24), 1-4 Jose Nin (min 38) y 1-5 Adan Ben-hakim (min 86)

Árbitro: Joan (*) Caules Pascual. asistido por Raquel Alles Moyano y Wenderson Adaio Da Silva.

Tarjetas: Miguel A Sintes (amarilla, min 84) y Alex Medir (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jose Nin (amarilla, min 36) y Bartomeu Didac (amarilla, min 71) para el Penya Ciutadella Esportiva.

Comentario:

Es presentava una tarda bonica per a la pràctica del futbol en l’estrena lliguera a a Ses Canaletes en aquest acabat d’estrenar 2012, sense vent i amb una temperatura agradable, el Penya Ciutadella és un rival fet amb l’únic objectiu de pujar a tercera i després de la disputa de la primera jornada empatats a tres punts en la classificació entre els dos equips.Tot estava preparat i entrenat perquè els pupils d’Alfonso Rico donessin tot en el terreny de joc i que el rival sabés des d’un principi que per treure els tres punts de Ses canaletes haurien de lligar-se les botes forta, però aquesta il · lusió quedar truncada en els primers tres minuts quan el resultat era de 0-2 favorable als ciutadellencs.

El poc públic que va acudir a la cita no s’ho podia creure, primer va ser Albert i després Alzina els que van col.locar el momentani 0-2 al lluminós.Es van sacsejar el domini de sobre els locals i als 10 minuts Oscar Sintes retalla distàncies per als nostres. 1-2 i 80 minuts per jugar. Tornaven a créixer les esperances per als nostres però una altra vegada dos errors de l’equip blavós feien pujar el momentani 1-4 al marcador i partit gairebé sentenciat amb Nin com a protagonista que va anotar per partida doble al 24 i en el 38. Va destacar en la primera part el porter local Santi que va desbaratar un parell d’ocasions del Penya.

La segona part es preveia com la primera, el Penya amanyacs la porteria del CCE i creant claríssimes ocasions de gol, però va ser tot el contrari, els homes d’Alfonso Rico van sortir al camp com si d’un altre partit es tractés i que el resultat era de 0-0 i no el 1-4 que campava al marcador al minut 45.Un Sant Lluís molt bé posicionat amb les idees molt clares no deixant espais, màxima intensitat i sortint ràpid a la contra, inquietant la porteria visitant en alguns moments, més encara quan en el minut 50 el tècnic local va donar entrada a Dino al centre del camp i els blaus van guanyar facultats enmig del camp i va començar a guanyar-li la partida al conjunt groc.El Penya no aconseguia crear cap ocasió i el primer xut a porta en la segona part ho faig en el minut 75. Els nostres per la seva part seguien treballant per reduir distàncies i van poder aconseguir-ho en un parell de situacions clares que el porter visitant va desbaratar. Però la qualitat dels visitants va tornar a aparèixer a 5 minuts del final quan Adam incrementava el resultat i posava el definitiu 1-5 en l’electrònic.

Final del un partit que es va quedar amb la sensació que si els de Rico haguessin sortit al camp a la primera part com en la segona moltes més dificultats hagués trobat el Penya per emportar-se els tres punts de Ses Canaletes. Ara toca visitar un rival directe, el CE Alaior el pròxim cap de setmana on s’espera a un diferent CCE.

CCE San Lluis

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.