Crónica 1ª Reg.: Petra 5 – 0 Margaritense

Petra: Miguel Alos, Josep Sanso, Mateu Pons, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Mohamed Acharki, Carles Serralta, Miguel Vanrell, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Antoni Monroig por Bartolome Femenias (min.46), Carlos Jaime por Miquel Santandreu (min.60), Carlos Mestre por Mohamed Acharki (min.65) y Juan Amengual por Guillermo Jaume (min.73)

Margaritense: Cesar A Garavano, Antonio Font, Miguel Pons, Miguel Amengual, Juan Nadal, Mateo Vanrell, Jaume Comas, Abdon V Garavano, Francisco Curient, Marcos D Sosa y Ibrahima Mbodji.

Sustituciones: Gabriel Salas por Francisco Curient (min.12), Pedro Cifre por Mateo Vanrell (min.55), Mateo Crespi por Ibrahima Mbodji (min.60) y Ramon Torres por Juan Nadal (min.75)

Goles: 1-0 Miquel Santandreu (min 13), 2-0 Mateu Pons (min 50), 3-0 Miquel Santandreu (min 58), 4-0 Antoni Monroig (min 65) y 5-0 Carlos Mestre (min 77)

Árbitro: Cristobal Cabanellas Reynés.

Tarjetas: Bartolome Femenias (amarilla, min 17) y Joan C Font (amarilla, min 68) para el Petra. Cesar A Garavano (roja, min 11), Miguel Amengual (amarilla, min 41) y Ibrahima Mbodji (amarilla, min 57) para el Margaritense.

Enganyós el resultat, no perquè els locals no hagin fet mèrits per obtenir una victòria clara, que si que els han fet, si no per que els visitants no ho han fet tan malament com es podria interpretar per aquest. El partit ha començat i el Petra duia el pes del mateix però els jugadors del Margaritense aconseguien aplacar els atacs i triangulaven be a mig del camp, però no finalitzaven. El primer gran condicionant de l’enfrontament ha vingut al minut 11, Femenias ha ficat una passada vertical cap a l’àrea, on després de errar la defensa, JC Font ha controlat la pilota, entrant en conducció i quan ja havia superat al porter, aquest l’ha travat provocant el penal i la conseqüent targeta vermella. Son aquestes faltes que si no les fas i el deixes passar perquè marqui, el teu “mister” te posa a “caldo” però que quan ho peses des de el passadís de vestidors, haguera estat millor. El fet es que el Petra a disposat de l’oportunitat per avançar-se hi no ho ha desaprofitat Miquel Santandreu, marcant a baix a la dreta de la porteria visitant, 1 a 0 i tot i la superioritat numèrica, fins al descans poca cosa que destacar, això si, els visitants han fet un gran desgast físic que després han pagat al la represa.

Efectivament, tal que així a estat, els ‘5 de la segona meitat en una gran pujada d’un dels destacats d’avui a al Petra, el lateral juvenil Mateu Pons, ha combinat amb un altre juvenil, Sastre, entrant dins l’àrea rival i xutant sec i ras al primer pal de la porteria de Biel Salas, fent pujar el 2 a 0. Els atacs del Petra eren continus i per totes dues bandes. Als ’58 de partit i després del llançament d’una falta al costat del banderí de corner de la banda esquerra, la pilota pentinada per Sastre pareixia que es perdria per banda, però el mateix jugador l’ha recuperada, tornant a entrar, aquest cop per la dreta amb cessió final al punt de penal on ha rematat Santandreu per establir un contundent 3 a 0. Sols 7 minuts mes tard, en una falta comesa sobre JC Font a 25 metres de la porteria del Margaritense, l’executa aquest mateix jugador de forma brillant per la part exterior de la barrera i fent pujar el quart. Mostra de les conseqüències del gran esforç que han hagut de fer jugadors com Amengual, Pons, Ibrahima, etc. de l’equip visitant, ha sigut el cinquè i definitiu gol, aconseguit per Carles Mestre en una pèrdua de pilota després d’intentar treure-la controlada, però el darrer control l’hi ha escapat al central Amengual, un dels que ho han donat tot avui. D’aquí al final, domini de pilota del Petra i atacs que no han acabat en gol de miracle, un suplici per els visitants.

Be ha començat l’any pels de Toni Font, tot i la lògica rovada post-festes al segon temps s’han mostrat prou be a totes les línies i la pròxima jornada descansen. Els de Sta. Margalida a seguir que, si mes no, avui no hem vist l’equip que caldria esperar prenent com a referencia la posició a la taula classificatori, segur que amb feina i un poc de sort encara poden donar guerra.