Obsequio de Navidad del CD Constancia

El presidente con los obsequios del Constancia
En temps de crisi no hi ha dobves però sempre hi pot haver il.lusió. I la il.lusió per que el Constància 2011-12  ens faci campions i ens ascendeixi a 3ª divisió va fer que la directiva del club anàs a demanar ajut per juntar un petit obsequi per les 30 persones que treballen pel nostre club (jugadors, cos tècnic, auxiliars, conserje, jardiner i llimpiesa).
Donar les gràcies a Embotits Soler, Carnisseria Tomeu Llobera, Quely, Oli Caimari, Guillem Batle i  Café Esportiu i Forn Can LLuis per les seves donacions.

-Al petit acte cel.lebrat divendres passat al Nou Camp d´Inca, a més d´entregar els obsequis hi va haver els parlaments de Miquel Prats, Toni Ramis i Andreu Gili (regidor d´esports de l´ajuntament d´Inca) .

-Els dos primers varen demanar a l´equip que fossin capaços de mantenir la concentració en els moments complicats que encara han de venir, que fossin responsables i compromesos en el seu deure als entrenaments i els partits i que sortissin a jugar al camp sabent que tenien la resposabilitat de defensar l´escut d´un gran equip, un equip que defensa un gran patrimoni en el passat i un equip que sempre surt al camp a guanyar els seus partits.
– Andreu Gili en el seu parlament va recolçar de manera molt ferma al club, a la tasca que duu a terme la nova junta directiva i demanar als jugadors que intentassin regalar-mos l´ascens, representant aquest un gran repte degut al moment econòmic present però a la vegada també una gran satisfacció i motiu d´orgull per a la societat inquera
– Finalment fel.licitacions i al.legria de tothom per l´excel.lent temporada feta fins ara i per l´arribada de les festes de nadal.
Molts d´anys !!
Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.