Crónica Preferente: CE Ferreries «B» 1 – 2 CCE Sant Lluis

CE Ferreries «B»: Josep Saurina, Ignacio Segui, David Perez, Borja Martin, Joan Barber, Lluis Pons, Jose Maria, Angel Alles, Jesus Garcia, Gillermo Pascual y Francesc Bosch.

Sustituciones: Juan Jose por Jesus Garcia (min.62) y Isaac Garcia por Angel Alles (min.70)

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Alberto Navarro, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Noe Fernandez, Pedro Javier, Marc Pons, Alex Medir, Oscar Sintes y Fernando Gomez.

Sustituciones: Bernardino Andres por Oscar Sintes (min.56), Ruddy Nolasco por Alex Medir (min.78) y Frank Reinaldo por Pedro Javier (min.90)

Goles: 0-1 Alberto Navarro (min 37), 0-2 Alex Medir (min 73) y 1-2 Gillermo Pascual (min 75)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por Willi Castillo Ibarguen y Joan Pons Coll.

Tarjetas: Lluis Pons (amarilla, min 1), David Perez (amarilla, min 72), Jose Maria (amarilla, min 78) y Borja Martin (amarilla, min 86) para el CE Ferreries «B». Alvaro Rotger (amarilla, min 19), Alex Medir (amarilla, min 45), Pedro Javier (amarilla, min 61), Alvaro Rotger (amarilla, min 75) y Alberto Navarro (amarilla, min 79) para el CCE Sant Lluis.

Treballada i justa victòria l’aconseguida pels d’Alfonso Rico en la seva estrena Lliga. Una victòria que unida a les dues aconseguides en el tram final de la Copa fan que els nostres estiguin travessant el millor moment de la temporada. El treball realitzat està donant els seus fruits i els nostres estan demostrant ser un grup unit i compromès, per això, la satisfacció després de cada victòria és màxima.

Es presentava un partit propici per als lluisers, davant un rival de la seva lliga i al que ja es va vèncer en el torneig coper. L’encontre va començar amb un CE Ferreries dominant la pilota donada la seva condició de local i un CCE ben plantat sobre el camp i còmode amb el paper que li tocava exercir. Els primers minuts van transcórrer sense molta història i gairebé sense acostaments a l’àrea per part dels dos conjunts. Els nostres intentaven robar la pilota en zona d’inici local per incomodar a un Ferreries que no se sentia còmode amb la pilota en poder seu. Amb el pas dels minuts, Luis Pons i Pascual pels locals, es feien amb la maneta ofensiva del seu equip però l’entramat defensiu visitant impedia qualsevol acostament amb perill a la porteria defensada per Fer. Els blavosos per la seva banda intentaven llançar perilloses contres però que no arribaven a aconseguir bé pel bon fer de la defensa blaugrana o per errors en l’última passada. En una ocasió van poder avançar-els nostres quan Marc Viroll enviava alt una pilota que portava camí de convertir-se en el 0-1. Però al final ho van aconseguir, en un córner als 37 minuts i després de tres oportunitats claríssimes, Alberto aconseguia perforar la meta defensada per Josep Saurina i posava el 0-1.

Després del descans i amb el mateix onze per part dels dos equips els nostres van sortir amb molt més ímpetu i van poder avançar-se als 30 “de la represa amb una clara ocasió de Marc Viroll i una altra de Pedro Olives poc més tard. Els locals no eren els mateixos que en el primer temps i els nostres van estirar línies per buscar el 0-2 en l’electrònic. Però no va ser fins al minut 73 quan Alex Mesurar amb molta sang freda aconseguia posar la tranquil · litat en el si visitant i aconseguir el 0-2 que semblava sentenciar el partit. Però 1 minut després, Álvaro cometia un discutit penal que l’enviaba a la caseta per doble cartolina groga i posava l’emoció a la trobada després d’anotar Pascual el 1-2. Els minuts posteriors van ser de cert nerviosisme per als d’Alfonso Rico que es van veure en un moment d’albirar un final de partit plàcid a patir en els 17 minuts que quedaven. Els locals ho van intentar a l’heroica però sense gaire perill, només un cop de cap López va portar cert perill. Els nostres amb un parell de contres van poder sentenciar i els toco patir fins al final.

Bona victòria abans del descans nadalenc i magnífic estrena de la Lliga, ara a carregar les piles per uns dies ja reprendre el treball per enfrontar-se dia 7 de Gener al totpoderós Penya Ciutadella que haurà de treballar molt si vol treure alguna cosa positiva de la seva visita a Ses Canaletes.