Crónica Preferente Juvenil: Petra 1 – 2 Atº Rafal

Petra: Pere J Llull, Pedro Bassa, Miguel Febrer, Sergio Robles, Walter E Medina, Bartolome Sancho, Miguel A Navarro, Jaime Jaume, Sergio Muñoz, Joan Sanso y Manuel J Garcia.

Sustituciones: Josep Roig por Pere J Llull (min.62), Jaume Jaume por Miguel Febrer (min.67) y Sebastian Catala por Sergio Robles (min.89)

Atº Rafal: Jose Pericas, Lamine Dieme, Antonio G Garcia, Daniel Bosch, Salvador G Rodriguez, Borja Hervella, Alhassan Ahmed, Victor Silvano, Carlos Aguilar, Daniel Muñoz y Antonio Fortes.

Sustituciones: Cristian Gimenez por Salvador G Rodriguez (min.56), Osman Gariba por Carlos Aguilar (min.68) y Luis A Ochoa por Daniel Bosch (min.89)

Goles: 0-1 Salvador G Rodriguez (min 48), 1-1 Sergio Robles (min 50) y 1-2 Daniel Bosch (min 81)

Árbitro: Juan Pablo Rodríguez Quintero.

Tarjetas: Sergio Robles (amarilla, min 71), Alejandro Crichton Ochoa De Alda (amarilla, min 80), Jaume Jaume (amarilla, min 87) y Sergio Muñoz (amarilla, min 89) para el Petra. Lamine Dieme (amarilla, min 79) y Lamine Dieme (amarilla, min 85) para el Atº Rafal.

Comentario:Tots dos equips arribaven a la 16a jornada empatats a punts i per tant en un gran ambient. El partit es va jugar de tu a tu, renyit, pero net (fins als darrers minuts). La primera meitat va acabar en taules i als tres minuts de la repressa el Rafal aconseguí avanssarça al marcador mitgensant Salvador Rodriguez. No esperaren gaire els locals a neutralitzar l’avantatge, ja que dos minuts despres, Segio Robles firmava l’empat provisional. Tot anava dins els parametres normals, llogics de un duel d’aquestes caracteristiques, fins al minut 79, en que el jugador Dieme Lamine va veura la tarjeta groga. Fins a aquest moment sols havía vist la tarjeta Sergio Robles al ’71, i del ’79 al ’90 sen mostraren 5, una d’elles la segona per l’anteriorment esmentat jugador visitant. Llastima l’espectacle viscut en aquests minuts finals. Dins del bollit els visitans marcaren el segón i definitiu gol que els serví per emportar-se els tres punts cap a Ciutat. El Petra encadena la segona derrota consecutiva i temps tindrá per intentar capgirar aquesta tendencia en tornar de vacances.