Calvia: Javier Nadal, Luis A Terrasa, Adrian Santana, Rafael Llompart, Eduardo Adela, Marcos A Del Puerto Reina, Pablo Del, Miguel Sureda, Arturo Risco, Gonzalo Perez y Jose G Sampol.

Sustituciones: Christian Llompart por Javier Nadal (min.67), Lluis Tous por Eduardo Adela (min.76), Marc Lopez por Luis A Terrasa (min.84) y Andres Salom por Gonzalo Perez (min.87)

Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder, Juan Barcelo, Antoni Amoros, Salvador Matemales, Luis Perez, Mario Acedo, Mateo Coll, Magi Amoros, Gabriel Gelabert y Jaime Perello.

Sustituciones: Luis S Rayo por Mateo Coll (min.58), Miquel A Crespi por Marc Darder (min.66), Jordi Gaya por Antoni Amoros (min.77) y Leandro M Zozaya por Mario Acedo (min.89)

Goles: 0-1 Antoni Amoros (min 22), 1-1 Miguel Sureda (min 44) y 1-2 Jaime Perello (min 73)

Árbitro: Juan A. Coll Pérez.

Tarjetas: Eduardo Adela (amarilla, min 27), Marcos A Del Puerto Reina (amarilla, min 60), Pablo Del (amarilla, min 66) y Lluis Tous (amarilla, min 87) para el Calvia. Marc Darder (amarilla, min 23), Gabriel Gelabert (amarilla, min 25), Toni Florit (amarilla, min 33) y Jordi Gaya (amarilla, min 86) para el Sineu.

El partit corresponent a la 15a jornada a Calvià entre l’equip local classificat en el lloc 12 amb 18 punts i el CE Sineu en el

3er. amb 25 punts, ha estat molt disputat, tenint en compte que el CD Calvià venia experimentant aquests últims partits una millora pel que fa als inicis del campionat ja que portava cinc jornades consecutives sense perdre amb dues victòries i tres empats, mentre que en canvi l’equip visitant els dos últims partits els comptabilitzava per derrotes i només set punts obtinguts en les últimes cinc jornades amb un aparent declivi en el seu joc.

La primera part ens ha mostrat les millors virtuts dels dos equips amb un joc obert en què es perseguia la victòria per sobre de tot veient un futbol ofensiu constant en una porteria i en l’altra.

La sort va esser per al’equip visitant ja que en el min. 2 després d’un bon llançament de falta de Mario al centre de l’àrea la pilota va ser rematada de cap per En Toni Amoros dins la porteria local aconseguint el 0-1.

La primera mitja hora de joc pel que fa a les ocasions clares de gol eren per al CE Sineu ja que en concret en els min. 15 i 20 a càrreg de Salva i Xino foren les mes clares i van veure com els seus xuts enverinats a porteria eren rebutjats pel porter local.

L’últim quart d’hora va ser de domini local i fruit d’això van aconseguir llançar fins a 5 corners sense resultat positiu, però la jugada de mèrit va ser com conseqüència d’un rapidisim contraatac molt bé culminat pel «9» local Miquel Sureda amb un xut ras i fort que s’afica per la part dreta de la porteria visitant defensada per Tomeu. Així s’arribava pràcticament al descans amb l’empat a un.

La segona part s’ha iniciat amb un molt bon joc del CE Sineu, no deixant opció al CD Calvià per desenvolupar-se amb soltesa. El mig camp visitant dominava la partida de les pilotes que es perdian en aquesta part del camp i llançava contínuament durs atacs a la porteria rival, fins que al min. 73 en una melé dins de l’àrea local ha estat resolta amb un hàbil xut de Jaume aconseguint el 1-2.

Els últims minuts del partit han estat un voler i no poder per part de l’equip local intentant amb més cor que cap empatar el resultat, però el CE Sineu es va defensar ordenadament fins al xiulet final de l’àrbitre.

El col · legiat Juan A. Coll i els seus assistents han tingut una actuació correcta sense perjudicar amb les seves decisions a cap dels contendents, llevat que en la jugada anterior al gol del CD Calvià va deixar d’assenyalar una clara falta comesa sobre el jugador visitant Marc en un atac per la banda dreta sobre la meta local, que d’haver-la assenyalat amb tota probabilitat no hagués donat peu al contraatac que va originar el 1-1.

Les declaracions post-partit dels tècnics eren les següents:

Fernando Fernandez del CD Calvià ens explicava que al seu parer el partit havia estat molt disputat i que els dos equips des del començament han anat a pels tres punts en joc, però que en futbol qui marca un gol més que el contrari sol ser el vencedor.

Postil · la de tota manera que el més just hagués estat un empat vist el vist sobre el rectangle de joc.

Felicita al CE Sineu per la seva victòria en el dia d’avui i assumeix que el seu equip seguirà lluitant per millorar dia a dia i fer una bona campanya.

El míster visitant Toni Florit estava en desacord amb les paraules del tècnic local ja que al seu entendre la victòria del seu equip havia estat justa i merescuda ja que des de l’inici del partit amb el marcadior favorable 0-1 en els primers vint minuts s’hagués pogut anar amb un 0-2 molt fàcilment.

L’últim quart d’hora de la primera part assumeix que va ser del CD Calvià, però el seu equip va ser clar dominador de la situació durant la primera mitja hora de partit i tota la segona part.

Ens ha fet referència a la falta no assenyalada per l’àrbitre a favor del seu equip en els minuts finals de la primera part i que ha provocat fet i fet el contraatac local que ha suposat l’empat, reiterava del tot injust.

Al final ens apuntava que amb el 1-2 ens ha faltat un altre gol per matar el partit i evitar l’angoixa de la poca diferència en el resultat amb els atacs del CD Calvià encara que aquests fossin sense gaire claredat.

Donava l’enhorabona públicament a tots els seus jugadors per la intensitat i bona actitud a més del joc sacrificat i de companyerisme en bé de l’equip en el partit del dia d’avui, completament diferent al viscut la passada jornada i que van perdre a casa contra pronòstic davant del CD Consell.

La propera jornada el CD Calvià visitarà el camp del Alqueria mentre que a Sineu s’espera el dissabte un plat fort amb el partit previst contra el Rotlet Molinar.