Crónica 1ª Reg.: Sineu 0 – 1 Consell

El trio arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Sineu: Guillermo Servera, Marc Darder, Juan Barcelo, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Mateo Coll, Mario Acedo, Miquel A Crespi, Jaime Perello y Juan J Diaz.

Sustituciones: Luis Perez por Juan Barcelo (min.46), Pere J Florit por Mateo Coll (min.46), Jose A Ramos por Marc Darder (min.46) y Gabriel Gelabert por Jaime Perello (min.64)

Consell: Mateo Jaume, Sy Boubacar, Miquel T Piza, Fernando Miro, Mateu M Deya, Roberto J Tineo, Sergio Gonzalez, Raul Niño, Martin Blas, Juan M Diaz y Carlos Noriega.

Sustituciones: Pedro Blas por Fernando Miro (min.73), Raul M Sense por Roberto J Tineo (min.79) y Joan Miquel por Mateu M Deya (min.87)

Goles: 0-1 Mateu M Deya (min 59)

Árbitro: Antonio Hernández López.

Tarjetas: Pere J Florit (amarilla, min 78) y Mario Acedo (amarilla, min 87) para el Sineu. Sy Boubacar (amarilla, min 24), Roberto J Tineo (amarilla, min 52) y Juan M Diaz (amarilla, min 85) para el Consell.

Comentario:

Aquesta 14a jornada a n’el camp de Son Matgi han jugat el CE Sineu que la passada setmana va perdre davant del Rtvo la Victòria per 2-1, i el CE Consell que l’anterior jornada va guanyar a casa seva al Lloret per 2-1, tots dos equips començaven aquest partit separats per 9 punts. L’equip local col · locat a la tercera posició amb 25 i el visitant a la 13a. amb 16.

La primera part ens ha deparat molt poc joc per ambdós equips, apàtics, insulsos i de poques jugades de mèrit. Prova d’això és que no es van acostar amb perill a cap dels dues àrees així com tampoc han disparat cap pilota a porteria.

La segona part ha començat amb més del mateix, havent el míster local intentat revolucionar l’equip fent tres canvis d’una tacada: varen sortir En Joan Barcelo,?? En Marc Darder i En Mateu «el Capitano» i entraven: En Pere Florit, El «Xino» i Jose Ramos.

El Consell jugava al contraatac, ben posicionat darrera i en en centre del camp, mentre el Sineu no tenia idees, lents i apàtics tots els seus jugadors, la defensa dormia i dormia la pilota sense saber que fer amb ella ja que els centrecampistes i davanters estàtics no oferien possibilitats de passada.

En el min. 58 una bona jugada de l’extrem esquerre visitant Juanma al desfer-se del lateral local, centra una pilota a l’àrea petita que remata de cap netament el 9 visitant Mateu aconseguint el 0-1.

En el min. 60 Parra substitueix Jaume (davanter per defensa) al Sineu per donar més mordent a l’atac local.

Per part del Consell es substituïen els jugadors Leonardo per Pedro en el min. 72, en el min. 77 Raul entrava per Tino i ja per «perdre temps» al min. 86 Juanmi substituïa el golejador de la tarda En Mateu.

Repetim el Sineu lent i sense idees, fins als 10 últims minuts en què amb més cor que cap va tenir fins a quatre clares oportunitats per empatar, recordem: dos Xino sol davant el porter, un xut de Juanjo fregant el lateral del pal dret i una altra de Pere Florit.

El que s’ha dit abans probablement del joc de l’equip local ens fa pensar que sigui el pitjor partit del Sineu en aquesta temporada i presenciat pels «pocs aficionats locals», ja que l’entrada de públic avui també per acompanyar el mal joc de l’equip ha estat una de les més fluixes.

Els arbitresl encapçalats pel col · legiat Antonio Hernandez Lopez han tingut una actuació francament bona aplicant el reglament correctament i sense necessitat de mostrar moltes targetes als jugadors.

Finalitzat el partit els entrenadors es manifestaven en els següents termes:

Faustino Gorgoso del CE Consell considera que sabent del potencial de l’equip local havien preparat el partit per jugar a la contra, i a fe de ser sincers han aconseguit que el seu joc hagi estat l’adequat per merèixer la victòria del tot justa.

Han sabut tancar molt bé els espais i han lligat de peus als jugadors creatius del Sineu així com al seu davanter més perillós Xino.

Per la seva part el míster local Toni Florit argumentava que no havia de posar cap objecció a la justa victòria de l’equip visitant ja que ens deia que era l’únic equip que havia practicat futbol sobre el camp.

Es mostrava molest amb els seus jugadors ja que avui no han jugat amb bona actitud i molt menys amb intensitat.

Argumentava que un equip sobre el paper pot ser millor, però si els jugadors no lluiten i no corren més que el contrari de res serveix ser favorits a les quinieles.

Els 10 últims minuts del Sineu els podrien haver aportat un millor resultat, però tampoc han estat encertats els seus jugadors de cara al marcador.

La següent jornada ens deparara els partits: El CE Consell com amfitrió contra el Alqueria i el CE Sineu com a visitant contra el CD Calvià.

Fotos de Sebastian Dt para Fútbol Balear

 

Fotos de Sebastian Dt.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.