Crónica Preferente Juvenil: Petra 4 – 1 Escolar

Petra: Joan M Bauza, Pedro Bassa, Miguel Febrer, Sergio Robles, Walter E Medina, Bartolome Sancho, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel Cano, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Miguel A Navarro por Sergio Robles (min.56), Jaume Jaume por Manuel Cano (min.59), Sergio Muñoz por Miguel Febrer (min.80) y Xavier Pujades por Walter E Medina (min.86)

Escolar: Miquel A Mercant, Kevin David, Marcos Perez, Antonio M Fajardo, Juan M Duran, Javier Cerezo, Gregorio Molero, Moises Garcia, Joan Aso, Jaume Melis y Alex A Murillo.

Sustituciones: Jorge Ponce por Moises Garcia (min.55)

Goles: 1-0 Sergio Robles (min 9), 2-0 Walter E Medina (min 18), 2-1 Jaume Melis (min 57), 3-1 Jaume Jaume (min 62) y 4-1 Jaime Jaume (min 85)

Árbitro: Juan Manuel Toral López.

Tarjetas: Jaime Jaume (amarilla, min 24) y Joan M Bauza (amarilla, min 29) para el Petra. Miquel A Mercant (amarilla, min 9) y Gregorio Molero (amarilla, min 33) para el Escolar.

Temperatura agradable, per ser desembre i bona assistència de public, darrerament s’està convertint en un habit a Na Capitana. El Petra ha tingut en tot moment el control del partit, tot i permetre el tècnic alguna variant a l’alineació habitual. Ben aviat arribava el primer gol, de penal, al minut ‘9 i al ’18 vindria el segon amb bon joc i alguna falta, pel que els jugadors visitants han vist dues targetes, una d’elles a la pena màxima. Als 7 minuts de la represa, l’Escolar a aconseguit, en una de les poques ocasions de que ha disposat i mitjançant Jaume Melis, establir un esperançador 2 a 1. Dos minuts mes tard, al ’59, a entrat al terreny de joc per els locals J. Jaume Ferragut, màxim golejador de l’equip i l’hi han bastat tres minuts per fer pujar al marcador el tercer per el seu equip. Poc després, aquest mateix jugador ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa de la porteria de l’Escolar, però ha sigut anul·lat per fora de joc rigorós. Han hagut d’esperar al ’85, en una jugada ben pujada per la banda dreta, Sergi Muñoz a aconseguit penjar a l’àrea petita i tot i que inicialment el porter ha pogut rebutjar, aquest ha sigut recollit per J. Jaume Barceló per establir de fort xut el definitiu 4 a 1.