Gran èxit de la jornada de futbol infantil celebrada a Capdepera

Joan Antoni Ramonell Dtor Gral de Deportes, Miguel Bestard Presidente de la FFIB y el regidor de deportes de Capdepera, con los equipos participantes
Més de 200 nins i nines han participat avui a la trobada del programa Jocs Esportius Escolars a la comarca del Llevant

Més de 200 nins i nines de 22 entitats esportives han participat avui a la multitudinària jornada de futbol del programa Jocs Esportius Escolars a la comarca de Llevant que s’ha celebrat al recinte esportiu de Es Figueral de Capdepera.

La jornada ha estat un èxit de participació, on tots els nins i nines han gaudit de tres hores d’activitat esportiva. Per poder desenvolupar aquesta diada s’han adequat sis camps de competició distribuïts entre les categories de pre iniciació, iniciació, benjamí i aleví. L’objectiu d’aquesta trobada és posar de manifest els valors formatius i recreatius de l’esport en general.

A l’acte han assistit Joan Antoni Ramonell, director insular d’Esports del Consell de Mallorca, i Miquel Bestard, president de la federació balear de futbol, que han pogut comprovar ‘in situ’ les primeres passes de molts d’aquests esportistes; una visita que s’emmarca dintre dels acords del conveni de col·laboració signat per la present temporada entre la federació de futbol i el departament d’esports del Consell de cara a poder oferir un programa comú a totes les escoles esportives de futbol Mallorca.

CIM

Fotos O. Riera para Fútbol Balear


 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.