Crónica Alevines F-7 (Gr. 4º): Petra 11 – 0 Atº Son Ferriol

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Petra: Pere Bestard, Joan M Caldentey, Francesc Munar, Sergi Bauza, Josep G Pou, Ignacio Sotolli y Antoni Bauza.

También jugaron: Rafel Ferra, Mateu Catala y Juan J De Enrique Montoro

Atº Son Ferriol: Albert Romero, Jose Pazos, Gilbert A Mina, Juan Martin, Marc Rossello, Alejandro Gonzalez y Manuel Martin.

También jugaron: Oscar Martinez, Sergi Sotelo, Melcion Llabres y Nadal Riera

Goles: 1-0 Josep G Pou (min 1), 2-0 Sergi Bauza (min 3), 3-0 Josep G Pou (min 4), 4-0 Joan M Caldentey (min 8), 5-0 Joan M Caldentey (min 11), 6-0 Antoni Bauza (min 14), 7-0 Mateu Catala (min 19), 8-0 Francesc Munar (min 37), 9-0 Josep G Pou (min 42), 10-0 Francesc Munar (min 44) y 11-0 Rafel Ferra (min 53)

Árbitro: Joan Prats Martí.

Comentario:

Mati assolellat a Petra i bona presencia de públic per presenciar el partit que enfrontava a la UE Petra i el Ferrioler. Clara superioritat del conjunt local des de l’inici i fins la fi. Els jugadors del Petra han aconseguit marcar a tots els parcials, destacant el primer que va acabar amb un contundent 5 a 0. Hi a agut gols de tots els colors, de falta, a la contra, de jugades col·lectives, etc.. El grup de Toni Monroig i Pere Josep Bauzà, van ben encaminats de cara a aconseguir l’objectiu de quedar englobats, al menys, dins els cinc primers al final de la primera volta. En contraposició als de Nicolas Rios, tenen tasca per fer. Tot i això, mereixen menció les ganes que hi posen, tot i el resultat, fins al minut 50. Per els locals, un partit menys, tres punts mes i preparar el pròxim

JSB para Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.