Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 3 – 0 CE Ferreries «B»

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Jairo Cortes, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Alex Medir, Pedro Javier, Marc Pons, Noe Fernandez y Oscar Sintes.

Sustituciones: Miguel A Sintes por Santiago R Quevedo (min.60), Bernardino Andres por Pedro Javier (min.70), Alberto Navarro por Alex Medir (min.74) y Kevin Gerardo por Oscar Sintes (min.74)

CE Ferreries «B»: Victor Febrer, David Perez, Joan Barber, Jose Maria, Ignacio Segui, Angel Alles, Lluis Pons, Juan Jose, Gillermo Pascual, Francesc Bosch y Juan Pedro.

Sustituciones: Jean Carlos y Josep Saurina

Goles: 1-0 Marc Pons (min 47), 2-0 Marc Pons (min 61) y 3-0 Noe Fernandez (min 79)

Árbitro: José Juan Martín López. asistido por Raquel Alles Moyano y Antonio Gómez Varó.

Tarjetas: Carlos Segui (amarilla, min 39), Marc Pons (amarilla, min 41) y Pedro Javier (amarilla, min 52) para el CCE Sant Lluis. Juan Jose (amarilla, min 36), Ignacio Segui (amarilla, min 60) y Lluis Pons (amarilla, min 68) para el CE Ferreries «B».

Es presentava l’equip d’Alfonso Rico el dissabte en el municipal de Sant Lluis després de perdre la setmana anterior contra el lider a Ciutadella però deixant una imatge que il·lusionava a la contesa local. Amb aquesta sensació va sortir l’equip al terreny de joc amb una novetat en l’alineació inicial, la volta del capità Isaias que tornava a jugar després de complir la sanció.L’equip blavos estava dolgut per la derrota collida en la primera volta a Ferrerias i no va voler donar cap opció a l’equip blaugrana i va començar el partit amb molta intensitat, una altra vegada línies molt juntes, sense distraccions defensives i intentar aprofitar les ocasions que caiguessin del seu costat. Fruit d’això el Sant Lluis va tenir tres clares ocasions en els primers 25 minuts, una falta botada per Pedro que va sortir fora per poc, un xut des de fora de l’àrea de Noe que atrapa el porter visitant i una internada de Marc que acaba amb corner.El Sant Lluis tocava i creava ocasions però no podia obrir el marcador, el Ferrerias no aconseguia llevar-se la pressió de damunt en cap moment i no arriba a la porteria de Santi en gairebé tola la primera meitat.Començava la segona part i en el minut 47 internada de Noe per la banda dreta i després de diverses retallades cedeix la pilota a Marc Viroll en el primer pal que fa a pujar l’1-0 en el marcador.No es va enfonsar el Ferreries que es va treura el domini blavos de damunt i va començar a estirar les seves línies, fruit d’això arriba a la porteria defensada per Santi però sense arribar a inquietar al porter lluiser, i en el minut 61 passada de Pedro a l’esquena de la defensa el porter es queda a mitjana sortit i Marc Viroll de nou fa la vaselina i puja el 2-0 a l’electrònic.Va poder augmentar l’avantatge l’equip d’Alfonso Rico però no va ser fins al minut 79 que Noe després d’una altra gran jugada posava el 3-0 per als nostres.De gens serviria el penal comès per Alberto que el Ferrerias no perdona y va fer pujar el gol de l’honor, final 3-1 pel Sant Lluis i primera victòria que te que pujar la moral als nois d’Alfonso Rico.