Crónica Infantiles 1ª Reg. (Gr. A): Estudiantes 0 – 3 San Francisco

Estudiantes: Jose Alfonso, Javier Martinez, Jaume Terrasa, Ivan Garcia, Victor Narro, Antoni Sureda, Cristofol Canet, Antonio Frontera, Alejandro Hisado, Oscar Almagro y Jose L Garcia.

Sustituciones: Jose Canals por Alejandro Hisado (min.40), Sergio Lopez por Antonio Frontera (min.50), Guillermo Hidalgo por Javier Martinez (min.60), Antonio Manrique por Jose Alfonso (min.60) y Alejandro Bassa por Ivan Garcia (min.60)

San Francisco: Jairo Rodriguez, Pere A Guerrero, Alberto Martin, Jose Llabres, Rafael Sancho, Aleix Pascual, Pere A Dupuy, Daniel Pons, Miguel Canet, Miquel Borras y Roberto Alarcon.

Sustituciones: Alejandro Ruiz por Miquel Borras (min.50), Gerardo Bonet por Roberto Alarcon (min.58), Marc Rosello por Daniel Pons (min.68), Santiago Llull por Pere A Guerrero (min.68) y David Ferrer por Jairo Rodriguez (min.69)

Goles: 0-1 Miguel Canet (min 21), 0-2 Roberto Alarcon (min 50) y 0-3 Miguel Canet (min 69)

Árbitro: Santos Arenas Cuesta.

Tarjetas: Aleix Pascual (amarilla, min 48) y Jairo Rodriguez (amarilla, min 53) para el San Francisco.

Visita el Sanfran , amb necessitat de reivindicació, el camp d’un bon equip de primer any.

Al primer minut, fa el Sanfran la primera incursió interessant. Més tímida és la resposta dels locals als cinc minuts. El Sanfran s’aboca a la porteria local, amb esforç i voluntat. Als 10 minuts en Canet té una bona oportunitat, però no serà fins al minut 20 quan Dupuy entra per la banda, la rep Canet i perfora la porteria local. Just abans d’acabar la primera part els locals tenen una bona oportunitat d’empatar el partit.

La segona part no és tan entretinguda com la primera . Als quinze minuts es fa penal damunt Canet, el llença Roberto i marca el gol de la tranquil•litat.

Intenta el Estudiantes escurçar la diferència ,però, qui aconsegueix incrementar el marcador és el Sanfran , per mediació de Canet, amb una jugada semblat a la del primer gol. Faltava un minut per acabar el partit.

Poc a poc el Sanfran està trobant el seu lloc a la competició. El Estudiantes és un bon equip a l’espera de millors resultats.