Crónica 1ª Reg.: Son Oliva 0 – 0 Sineu

Salida al terreno de juego de los equipos junto con el trio arbitral
Alineaciones:

Son Oliva: Andres Fullana, Melchor Santiago, Gabriel Bordoy, Jordi Batle, Marcos Picornell, Llorens Comas, Eduardo Pons, Victor J Terron, Carlos Martinez, Jonatan Alba y Juan M Ramos.

Sustituciones: Faustino Garcia por Jonatan Alba (min.55), Eufemio Herreros por Jordi Batle (min.61), Juan A Busquets por Eduardo Pons (min.68) y Xavier Batle por Carlos Martinez (min.78)

Sineu: Guillermo Servera, Juan Barcelo, Marc Darder, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Gabriel Gelabert, Juan J Diaz, Luis Perez, Magi Amoros, Pere J Florit y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: Mario Acedo por Pere J Florit (min.56), Miquel A Crespi por Gabriel Gelabert (min.72) y Mateo Coll por Gabriel Gelabert (min.85)

Árbitro: Jaume Gelabert Cánaves.

Tarjetas: Eufemio Herreros (amarilla, min 66), Llorens Comas (amarilla, min 75), Melchor Santiago (amarilla, min 85) y Marcos Picornell (amarilla, min 88) para el Son Oliva. Juan Barcelo (amarilla, min 44), Juan J Diaz (amarilla, min 55), Mario Acedo (amarilla, min 62) y Mario Acedo (amarilla, min 81) para el Sineu.

Comentario:

Aquesta novena jornada enfrontava al 2n contra el 3r. classificat. La UD Son Oliva contra el CE Sineu al recinte de Son Fuster 2.

En principi i damunt el paper es tractava d’un interessantíssim matx que encara que no hagi estat d’una gran qualitat tècnica s’ha suplert per part dels dos equips amb un lliurament i coratge que ha fet que sigui un partit molt disputat i amb diferents fases de domini en el joc, així com per als aficionats hagi merescut l’atenció i l’interès per saber quin dels dos contendents a dia d’avui era més fort que l’altre.

Al final s’ha quedat en taules 0-0.

La primera part ha estat d’un joc molt igualat amb molt migcampisme i control de pilota amb poques arribades a les dues porteries.

En el min. 25 es lesiona el jugador local Jordi i el substitueix Tete. Davanter per davanter.

A partir de la mitja hora de joc i fins a la conclusió d’aquesta primera part el domini del joc va ser l’equip visitant, el CE Sineu, no deixant oportunitat al UD Son Oliva perquè s’acostés a la porteria de Guillem.

La segona part va començar amb dues jugades gairebé calcades als minuts 4 i 7 de Parrita, avui extrem dret del CE Sineu qui va desbordar al seu parell col · locant dos centres a l’àrea petita de l’equip local que no van trobar rematador.

En el min. 9 dins de l’àrea visitant en un forcejament per rematar una pilota per alt el defensa Matgi i el 9 local xoquen provocant que els propis jugadors del UD Son Oliva i els seus seguidors reclamessin a l’àrbitre la pena màxima.

El UD Son Oliva realitza tres canvis en aquesta segona part ja que els seus jugadors a partir del min. 60 i fins al final es van apoderar del centre del camp i del joc d’atac ja que seves van ser moltes les oportunitats per haver aconseguit obrir el marcador. La més clara en el min. 30 quan la pilota de fort xut d’un dels seus davanters més perillosos es va estavellar contra el travesser de la porteria visitant caient molt a prop de la línia de gol …. alguns aficionats locals reclamaven de nou a l’àrbitre un «possible gol fantasma».

En el min. 61 Mario el fi davanter visitant va substituir a un avui encertadíssim Pere Florit, però el temps que va estar en el rectangle de joc va ser molt efímer ja que en el min. 76 va ser expulsat per una injusta segona targeta groga que li va valer la vermella.

Per donar aire a l’equip del CE Sineu seu entrenador va optar per rellevar a Gabriel Parra per Micky i a Parrita lesionat per Mateu, per controlar el centre del camp ja que repetim des del min. 76 fins la conclusió del partit va jugar amb un home menys.

Encara així en un contraatac ràpid dut a terme per l’avui millor jugador del dos equips “Xino”, gairebé aconsegueix batre de xut creuat la porteria del UD Son Oliva.

El col · legiat Jaume Gelabert va tenir una bona actuació que contrasta amb la no gaire encertada dels seus dos auxiliars a qui en moltes ocasions els va corregir. Va deixar jugar, aplicant la llei de l’avantatge. Molt a l’estil del «arbitratge anglès». Res doncs a objectar a la seva correcta actuació.

Finalitzat el partit el mister local Jose A. Sanchez ens comentava les seves impressions sobre el mateix entenent que la primera part havia estat molt igualada en joc i ocasions però que el segon temps pràcticament havia estat del seu equip i que la mala fortuna de la jugada ja comentada en la nostra crònica, en haver estavellat una pilota al travesser de la porteria visitant els havia privat d’un triomf. No es mostra satisfet amb l’empat ja que «als punts» eren els vencedors de l’envit.

Pel que fa a l’equip contrincant ens indicava que ha fet un joc de contenció molt bo i amb les seves línies molt ordenades.

L’entrenador visitant Toni Florit per la seva part mostrava el seu acord amb l’opinió de Jose A. Sanchez respecte a la primera part afegint però que Parrita havia gaudit de dues magnifiques ocasions per marcar algun gol.

Es mostrava molt feliç per l’enorme esforç que havien fet els seus jugadors, amb una actitud totalment positiva; esforçant-se, sacrificant-se i que els ha donat resultat, tenint en compte que l’equip arrossega en la seva plantilla quatre baixes considerades importants i sobretot dos homes talismà de la seva davantera com són En Lluís i En Llorenç.

Felicita la tasca encomiable de tots els seus jugadors que han participat en el partit d’avui ja que no les tenia totes amb si després del vist en els entrenaments d’aquesta setmana, però resumia que així com s’ha jugat aquest matx tenim moltes garanties de futur.

De fet la setmana que ve per disputar la desena jornada es veuran al municipal de Son Matgi en un altre partit de rivalitat comarcal amb el A. Llubi – equip molt ben classificat- mentre que per la seva part el UD Son Oliva s’enfrontarà al Alqueria en el camp d’aquest últim.

SEBASTIA D.T per Fútbol Balear

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.