Crónica 2ª Reg.: Atº Santa Eugenia 3 – 1 Ses Salines

Atº Santa Eugenia: Jose L Sendra, Gaspar Villalonga, Jose Cañellas, Tomas Vich, Bartolome Umbert, Bernardino J Gual, Salvador Crespi, Angel Payeras, Daniel De Lucas, Miguel A Marquez y Sebastian Ordinas.

Sustituciones: David S Bueno por Angel Payeras (min.82) y Juan A Campins por Salvador Crespi (min.82)

Ses Salines: Silvestre Garcias, Matias Portell, Antonio J Amor, Axel Dalto, Ivan Escobar, Damia J Company, Bartolome L Salva, Daniel Carrera, Aziz Ammari, Carlos J. Villar y Antonio Garcia.

Sustituciones: Miguel Llado por Aziz Ammari (min.55), Antonio Bonet por Antonio Garcia (min.58), Julio Cesar por Ivan Escobar (min.61), Jose A Maestro por Axel Dalto (min.69) y Luis Losa por Daniel Carrera (min.82)

Goles: 0-1 Daniel Carrera (min 9), 1-1 Daniel De Lucas (min 52), 2-1 David S Bueno (min 89) y 3-1 David S Bueno (min 90)

Árbitro: Alfredo Cordero Mandilego.

Tarjetas: Daniel De Lucas (amarilla, min 34), Gaspar Villalonga (amarilla, min 37) y Tomas Vich (amarilla, min 75) para el Atº Santa Eugenia. Carlos J. Villar (amarilla, min 54), Bartolome L Salva (amarilla, min 56), Matias Portell (amarilla, min 65), Damia J Company (amarilla, min 88), Miguel Llado (roja, min 89), Damia J Company (amarilla, min 90) y Silvestre Garcias (amarilla, min 90) para el Ses Salines.

Segona victòria de l’equip taujà a n’aquesta temporada, una victòria tan merescuda com necessaria.

El partit ha començat amb l’equip visitant com a dominador, s’ha avançat molt ràpid en el marcador, a la treta d’un corner. L’equip taujà no ha baixat el braços i ha començat a dominar el partit, entrant molt bé per les dues bandes. Ha disposat de dues ocasions molt clares per empatar el partit però el davanters locals no han estat encertats, la primera part acabaria 0-1.

La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, l’Atº Santa Eugènia sortint molt bé des del darrera, amb molt bona circulació de pilota en el centre del camp, però sense encert en els metres finals. Però tant ha estat l’insistència de l’equip taujà que ha tengut la seva recompensa, una gran passada d’en tià ha estat molt ben aprofitada per en Dani que ha superat amb gran habilitat al porter visitant. Ha falta de 15 min per acabar el partit un jugador del Ses Salines ha sofert una greu lesió i el partit ha estat interromput un 40min perquè ha hagut de venir una ambulància per dur-lo a un centre mèdic, esperem que no hagi estat res importat. El partit s’ha reiniciat amb una gran ocasió de l’equip visitant però el porter local Pep, amb una gran intervenció ha enviat la pilota a corner.

Ha falta de deu minuts, l’entrenador local ha mogut fitxa posant defensa de tres i anat a pel partit, l’aposta li ha sortit rodona ja en una gran jugada col·lectica en tià s’ha plantat davant el porter i l’ha superat amb molta habilitat, uns minuts més tard una gran jugada d’en Dani ha posat la pilota dins l’àrea petita perquè en David l’empengues dins la porteria visitant sentenciant el partit.

En definitiva victòria totament merescuda per part de l’equip taujà. L’única nota negativa la lesió del jugador del Ses Salines, esperem veurer-lo jugant molt prest