Crónica 3ª Reg. (Gr. A): Santa Ponsa 2 – 5 Inter Manacor

Santa Ponsa: Victor M Rodriguez, Alejandro Jimenez, Prudencio Martinez, Ricardo Alemany, Tomas Gibert, Francisco J Martinez, Juan M Arredondo, Manuele Ruggiu, Adrian Garcia, Aitor San y Alberto Lahoz.

Sustituciones: Juan J Campillo, Angel Sanchez, Alberto Diaz, Adrian B Del Rio Fernandez y Roberto SebastiÁn

Inter Manacor: Pau Gaya, Rafael Peinado, Miguel Santandreu, Mateo Nicolau, Juan Sbert, Guillem Morey, Andres Mira, Bartolome Capo, Jaume Pujadas, Jose M Soler y Miquel Amengual.

Sustituciones: Miguel A Sureda, Alvaro Ortega, Miquel A Muñoz, Jaime Pol y Pedro Mateu

Goles: 0-1 Guillem Morey (min 13), 0-2 Jaume Pujadas (min 15), 1-2 Francisco J Martinez (min 34), 1-3 Miguel Santandreu (min 38), 2-3 Victor M Rodriguez (min 56), 2-4 Miguel Santandreu (min 70) y 2-5 Jaime Pol (min 87)

Árbitro: Oscar Daniel Rodríguez Estevez.

Tarjetas: Adrian Garcia (amarilla, min 32) y Juan M Arredondo (amarilla, min 90) para el Santa Ponsa. Jose M Soler (amarilla, min 34) y Rafael Peinado (amarilla, min 45) para el Inter Manacor.

Bon partit de futbol el que es va veure diumenge a la tarda a Santa Ponsa, els dos equips van donar una molt bona impressió en el seu debut a la temporada.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, però fou l’Inter Manacor qui es va adelantar al marcador, primer en una bona jugada per l’esquerra que Morey culminà amb un xut creuat al pal, poc temps després una bona pressió de l’equip manacorí va acabar amb una passada interior que Pujades va definir amb molta tranquilitat, tot i el dos a zero en contra el Santa Ponsa no es va rendir i va acurçar distàncies després d’una passada de la mort. Abans del descans l’Inter Manacor mitjançant Copet va marcar el tercer gol, i amb l’un a tres s’arribà al descans.

La segona part va mantenir l’intensitat inicial, el Santa Ponsa va marcar el seu segon gol just començat el segon temps, i el partit va entrar en una dinàmica de disputes constants en que els dos equips gaudiren de les seves oportunitats per marcar, finalment fou Copet qui amb un xut desde la frontal va aconseguir el seu segon gol i el quart de l’equip. Per tancar la goletjada Jaume Pol, que no feia gaire havia entrat al rectangle de joc, va col•locar amb molta qualitat un xut per sobre el porter des de el vèrtix de l’àrea.

El partit va acabar amb 2 a 5, tot i així el Santa Ponsa va deixar una molt bona imatge davant la seva afició.