Crónica 2ª Regional: Atº Santa Eugenia 3-0 Sporting Valldemossa

El Atº Santa Eugenia vence con claridad al Sporting Valldemossa. Foto archivo

Alineaciones:

Atº Santa Eugenia: Sendra, Cañellas, Riera(Campins), Crespí(Paayeras), Ordinas, De Lucas, Marquez(Cardell), Quetglas, Villalonga, Umbert, Vich(Bueno).

Sporting Valldemossa: Alcalá, Espert, Vicens(Calafat), Gimenez(Calafell), Capone, Camaño, Pérez, Carbonell, Alcalá, Rigo, Más, Amengual(Pons).

Goles: 1-0 Marquez min. 19, 2-0 Marquez min. 78, 3-0 Paayeras min. 90.

Árbitro: Juan José sarrió asistido en bandas por antonio Andreu y David Miró.

Tarjetas: amarillas por el Atº Santa Eugenia  a Villalonga, Vich, Marquezz, Payeras, Cardell y por el Sporting Valldemosa a Capone.

Comentario:

Debut de l’equip local en el municipal de Santa Eugènia a n’aquesta nova categoria.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips, però ha estat l’equip local que ha disposat de les primeres ocasions. El joc s’ha disputat sobretot en el centre del camp, les dues defenses eren superiors als atacs, però en una gran acció de Dani a mitjans de la primera part ha deixat tot sol a ne’n Mike dins l’àrea visitant que amb molta habilitat ha esquivat el porter i ha marcat a porta buida. L’entrenador visitant ha mogut molt aviat la banqueta a la mitja hora ja havia canviat a dos jugadors però fora els resultats esperats ja que la primera part acabaria sense més incidencies.

La segona part ha estat dominada per l’equip visitant però fora disposar de cap ocasió clara de gol, ha tengut molta possessió de la pilota, ha aconseguit ficar a l’equip taujà dins el seu camp, però la defensa local ha estat en tot moment a un gran nivell, sense fisures i ajudada molt bé per la línia de mitjos. Quan pareixia que l’equip visitant era l’ùnic que estava fent mèrits per marcar, l’equip tauja en una contra, Mike ha lluitat la pilota amb la defensa visitant i s’ha plantat sol davant el porter i l’ha superat amb molta facilitat. El tercer gol arribaria a les acaballes del partit on n’Angel ha aprofitat el rebuig del porter per empenyer la pilota dins la porteria.

En definitiva, gran resposta de l’equip local després de la derrota de la setmana passada.

Jesús Gómez Reina para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.