Crónica 1ª Reg: Alqueria 4-3 Son Cladera

El trio arbitral con los capitanes

Alqueria: Rigo, Hidalgo, RigoII, Magias, Barcelo. Barcelo II, Ramon (Montserrat), Pajaro, Carlos (Tortella), Vicens (Bousbaa) y Estelrich.

Son Cladera: Vives, Martinez, Javier (Maza), Rigo, Moyer (Cano), Suau (Fernandez), Maldonado (Serra), Guijarro, Peña, Escribano y Diez.

Goles: 1-0 min.35 Carlos, 2-0 min.44 Barcelo, 2-1 min.54 Suau, 3-1 min.61 Carlos, 3-2 min.78 Diez, 4-2 min.84 Hidalgo, 4-3 min.89 Diez.

Colegiado: Raúl Toro Hidalgo.

Tarjetas: Amarillas a Pajaro 2 y expulsión en el min.73, Barcelo, Carlos, Montserrat, Tortella y Vicens por el alqueria y a Javier, Escribano, Moyer y Diez por el Son Cladera.

Un primer temps molt igualat en el qual s’arribaria al descans amb avantatge local per 2 gols a 0.

Els primers 10 minuts del segon temps s’Alqueria sortia molt adormissat cosa que aprofitava el Son Cladera marcant el 2-1, a partir d’aquí el domini tornava quedar molt igualat.

Un partit amb moltes faltes, de fet es mostraven 11 targes set pels locals i quatre pel visitants. Es xiulaven fins a tres penals un a favor del curiablanquers i dos a favor del Son Cladera.