Toni Campayo Oviedo, nou entrenador del Llubí Juvenil

Toni Campanyo entrenará el Llubí juvenil

El veterà técnic de Manacor, Toni Campayo Oviedo, firmà la passada setmana amb el nostre club, i serà l’elegit per a dirigir a l’equip de primera regional de juvenils per a la present temporada. Campayo, disposa de la titualació requerida per a entrenar en aquesta categoria, i el seu historial, avala el seu fitxatge: Procedeix de la U.E. Petra, on ha aconseguit l’ascens a preferent regional en categoria juvenil. A més a més, tambe ha entrenat al Porto Cristo Juvenil (Preferent), Villafranca «b» (tercera regional), Santanyi Juvenil, Serverense (Preferent regional i primera regional amater), Barracar,… Aconseguint fins a quatre ascens de categoria en diferents equips.

Els Jugadors juvenils, queden citats a les 19:00 hores, de demà dimecres 3 d’agost al camp municipal de «Ses Comes», per inicar la pretemporada a les ordres de l’entrenador Campayo, de cara a la nova temporada, que s’iniciarà el pròxim 4 de Setembre.

CDA Llubí

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.