Reunió Agepib amb Javier Morente, Director General d’Esports.

Jordi Borrell, Javier Morente, Pep Lluís Berbel i Neus Mateu, de izquierda a derecha.

L’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears es va reunir el passat divendres 22 amb el Director General d’Esports del Govern de les Illes Balears, Sr. Javier Morente.

A la reunió hi va assistir per part d’Agepib, el president Sr. Pep Lluís Berbel, la vicepresidenta d’Agepib per Eivissa, Sra. Neus Mateu i el secretari Jordi Borrell. Excusaren la seva presencia per motius laborals el vicepresident per Menorca, Sr. Paco Perea i el vicepresident per Formentera, Sr. Daniel de la Dueña.

El resultat de la reunió va ser molt profitós tant per Agepib com per la Direcció General d’Esports, i s’arribaren a acords de col·laboració pel futur.

Dintre d’aquests acords destaquen la futura signatura d’un conveni marc entre ambdues entitats, per desenvolupar un programa d’accions orientades cap a la formació, disseny de jornades de gestió esportiva, assessorament, etc.

Aquests acords tindran arribada també a Menorca, Eivissa i Formentera, mitjançant la col·laboració entre Agepib i Direcció General d’Esports amb els diferents Consells Insulars.

Una acció ja confirmada és la realització d’un Fòrum de Gestió Esportiva al recinte Palma Arena pel darrer trimestre de l’any.

També s’arribà a un compromís per part de la Direcció General d’Esports d’inclusió d’AGEPIB a l’Assemblea Balear de l’Esport, un acord que no s’havia pogut materialitzar a la darrera legislatura i que quan els procediments administratius ho permetin, serà un realitat.

Per finalitzar s’acordà la cessió d’un espai al Palma Arena per ubicar la seu d’Agepib, juntament amb les Federacions Esportives i altres entitats com el Colef Illes Balears.

Des d’Agepib volem agrair la predisposició a treballar en conjunt del Director General d’Esports, Javier Morente i la seva voluntat de col·laboració amb Agepib pel futur de l’esport i la gestió esportiva a les Illes Balears.

Departament de Comunicació AGEPIB per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.