Sopar inauguració FC Inter Manacor

FC Inter Manacor

F.C.Inter Manacor realitza divendres dia 29 de Juliol a les 21:30, al pub Makoki’s (Es Carreró), un sopar presentació del club

Manacor, 29 de juliol de 2011. Ha nascut un nou club a Manacor, el F.C.Inter Manacor, un equip fundat totalment per joves manacorins amb la voluntat de gaudir de l’esport i amb un esperit públic i obert a tothom.

El club realitza aquest divendres dia 29 de Juliol un sopar per donar a conèixer la nova institució, al pub des Carreró, Makoki’s, al qual assistiran diverses personalitats de les institucions públiques i esportives de Manacor i comarca.

S’oferirà un sopar gratuït a tots els assistents, i es realitzarà un sorteig de camisetes del recent fitxatge del Getafe C.F. Tomeu Nadal, el nou jugador del Dinamo de Tbilisi Xisco Muñoz (ex jugador del València C.F, Real Betis Balompié i Llevant Futbol Club entre d’altres) i del tenista i esportista més internacional Rafel Nadal, a més d’un sopar al bar El Porrón.

Durant el sopar es realitzarà una recol·lecta de socis, per ajudar a néixer el club a un preu simbòlic de 20€ per a tota la temporada, amb el qual es podrà entrar a veure tots els partits de casa de forma gratuïta entre altres avantatges.

Referent a F.C.Inter Manacor

La junta directiva del nou club està formada per Pere Mateu Grimalt en el càrrec de President, Pau Gayà Pascual com a Vicepresident i Antoni Peñaranda Palmer Secretari.

L’equip competirà a la tercera regional Balear en el grup A, a partir de dia 9 d’octubre, al Camp Torre dels Enagistes. Els entrenadors de l’equip són Ramón Grimalt i Maties Ramis al mateix nivell un de l’altre.

El club compte amb el patrocini de diverses empreses manacorines com Assessoria Manacor, Yeguada Xisco Muñoz, Bar El Porrón, Makoki’s, SAV, Pintats d’avui, SEAT, entre altres a determinar.

FC. Inter Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.