El mallorquí Trujillo, tercer fitxatge del CF Reus

Antonio Trujillo, amb la samarreta del Sporting Mahonés. La temporada 11-12 serà roig-i-negre i s'enfrontarà al seu ex equip

Juga de davanter centre, ha militat en el Sporting Mahonés els dos darrers anys i dilluns iniciarà la pretemporada amb la resta de la plantilla.

El davanter centre Antonio Trujillo, fins ara en el Sporting Mahonés, de Segona B, s’ha convertit en el tercer fitxatge del CF Reus afegint-se a Sergio Durán i Borja Abenia com a noves incorporacions. A més, Iván Taranilla ha acceptat l’oferta de renovació i aquest dimecres tornarà el contracte signat, pel que Santi Castillejo ja té confirmats a disset jugadors.

Trujillo, de 23 anys d’edat, ja coneix el futbol de la província ja que en la temporada 2006-07 va pertànyer a la Pobla de Mafumet i per tant també tenia referències directes de la zona i del seu nou destí. El jugador, que ha marcat enguany 8 gols tot i que ha estat sense jugar un quart de tela temporada per una lesió i per diferències amb l’entrenador, és un jugador d’àrea fort, ràpid i corpulent.

Aquest dimarts a la nit ha tornat signat per fax el seu contracte acceptant l’oferta del CF Reus i per tant ell serà un dels encarregats de substituir tant David Querol com Manolo González, els dos atacants que no seguiran la propera temporada a Reus.

El nou fitxatge roig-i-negre va començar en el Collerense, passant posteriorment a la Pobla Mafumet, mentre que després va jugar un any al Soledad i un altre a l’Atlético Ciutadella, mentre que la temporada en el 2009 va militar en el Lorca B jugant també amb el primer equip murcià i ara portava dos anys en el Sporting Mahonés.

Reus24.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.