Cena de final de temporada del CF. Porto Cristo

El equipo del CF. Porto Cristo Femenino con su entrenador Pol

La temporada futbolística 2010-2011 ja ha finalitzat oficialment, i ho ha fet amb el tradicIonal sopar de final de temporada al Restaurant Ca’n Toni de Porto Cristo.

Abans de començar a adegustar l’exquisist menjar del buffet que ens va oferir el nostre amfitrió Tomeu, el president del club, Raúl Marta, va oferir al públic assistent unes pareules en les quals donava les gràcies als pares i mares, jugadors, entrenadors, delegats, ajudants, socis, simpatitzants, directius, mitjans de comunició i autoritats per la seva assistènia a l’acte i els va desitjar que gaudissin d’una bona vetllada.

Una vegada conclòs el sopar i menjades les postres, es va procedir a fer l’entrega de trofeus i obsequis, de la mà dels seus entrenadors i delegats d’aquesta passada temporada, a tots els jugadors del club, començant des dels més petitons, l’escoleta i acabant pel primer equip Amateur (una copa, una fotografia i una gorra des de l’ecoleta fins als alevins, i una fotografia i una gorra des de l’infantil al primer equip). Una vagada entregats els obsequis als jugadors i jugadores de totes les categories, el vocal Toni Olmos, va procedir a fer-li entrega de les distincions al entrenadors del club. Acte seguit, el vicepresident Toni Sánchez va fer entrega dels obsequis a tots els ajudants dels entrenadors, així com al recullpilotes, massatgista i entrenadors de porters. Fet això el vicepresident Toemu Sureda va prendre el relleu i entegà les copes al delagats de totes les categories i, d’aquesta manera quedaren entregats tots els obsequis als membres dels cossos tècnics de totes les categories.

Acte seguit el tesorer del club, Toni Bonet, va fer entrega dels trofeus al màxims golejadors de les categories superiors del club, que aquesta temporada foren els següents:

– INFANTIL FUTBOL 7: Jaume Sureda

– INFANTIL: Maxi

– CADETE: Juanma

– JUVENIL: Salva

– FEMENÍ: Alba y Karen

– REGIONAL: Mañas

Després prengué el relleu el vocal del club Ángel Pérez que feu entrega de les distincions del Trofeu a la regularitat de cada categoria, que foren pels següents jugadors:

– INFANTIL FUTBOL 7: Alejandro

– INFANTIL: Joan Duran

– CADETE: Sergi Duran

– JUVENIL: Juan Carlos

– FEMENÍ: Marga Morey

– REGIONAL: Marc Cascales

Finalitzada l’entrega de distincions als diferents jugadors, fou el torn del vicepresident Paul Galmés, que va entregar els trofeus als diferents spornsors del club, als qual volem agrair el seu suport sense el qual no seria possible dur a terme les diferents activitats del club, i que aquest any foren: RESTAURANT CA’N TONI; TONI UMBERT ROSSELLÓ; MIMOSA; JOIERIA RAMON LLULL, T.E.G. S.L., FONTANERIA BAIX D’ES COS; RESTAURANT ES CRUCE; AGUAS SON TOVELL; INELCO; HIPER CENTRO; CAFÉ DEL SOL; TOYOTA; CONSTRUCCIONES DAVID BERNAT; JUNTA DE DISTRICTE DE PORTO CRISTO..

Finalitzada l’entrega de trofeus i obsequis als sponsors del club, el president Raúl Marta, fou l’encarregat d’entregar a Joan Gomila, representant de la Junta de Districte i a Llorenç, en representació del Restaurant Ca’n Toni, uns rellotges com a agraiment pel seu suport i ajuda.

Conclosa l’entrega de trofeus es va procedir a reliatzar la rifa de diferents obsequis i premis, fet que posà punt i final a una extraordinària vetllada, amb bon ambient, bon sopar i gran assitència de públic.

BON ESTIU A TOTS I FINS LA PROPERA TEMPORADA !!!

MP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.