Sopar de final de Temporada del Santanyi

Cena de final de temporada del Santanyi

Ahir es va celebrar el sopar de final de temporada del C.E. SANTANYÍ en un conegut restaurant de Portocolom. Jugadors, còs tècnic, personal auxiliar i directius varen disfrutar d’una agradable vetllada que es va allargar fins ben passada la mitjanit.

El Santanyí vol agraïr, una vegada més, a la direcció i personal del restaurant CAN BERNAT de Portocolom la col·laboració amb el club. I molt especialment, el bon tracte i servei rebut al sopar d’ahir. A n’en Miquel, per la seva atenció i diligència màxima en tot moment; i a na Paula i n’Isa per la seva cordialitat, simpatia i bon humor.

Ara la directiva està centrada en les renovacions i incorporacions de nous jugadors per tal de conformar una plantilla competitiva per la temporada 2011-2012, així com també en seguir de ben aprop les gestions per al canvi de la gespa del camp que ha de tenir lloc aquest estiu.

AMS per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.