Linares torna al Santanyi

El portero Linares regresa a Santanyi

El C.E. SANTANYÍ ha pogut tancar aquests dies un acord amb en Javi Linares, un dels jugadors més importants en la història del club. Linares va vestir la samarreta del Santanyí les temporades 2003/2004, 2006/2007, 2007/2008 i 2008/2009.

En les quatre temporades que en Javi ha estat a Santanyí l’equip ha jugat tres lliguetes d’ascens a 2aB. Tots el recordam perquè va ser un dels principals protagonistes d’aquell èpic partit on el Santanyí va remontar un 3 – 0 en la tornada de la primera eliminatòria per a la lligueta d’ascens a 2aB contra l’Hospitalet. En Javi mereix una menció especial en aquest partit perquè recordem que al minut 90 el Santanyí va marcar el tercer gol i, després dels 30 minuts de pròrroga sense gols, es varen llençar fins a 26 penalts.

La temporada 2009-2010 va fitxar per l’Atlètic Balears on va ser el porter titular indiscutible i l’equip va aconseguir ascendir a 2aB a la primera eliminatòria. També se’l recordarà sempre per l’espectacular aturada al partit de tornada dins el camp del Tudelano, una aturada que va valer un ascens.