Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Andratx 1 – 1 Sollerense

El Sollerense ha empatado a domicilio
Alineaciones:

Andratx: Raul Tirado, Joan Enseñat, Marc Moreno, Fernando Barro, David Morales, Antonio Fernandez, Antonio Mas y Antoni Balaguer.

También jugaron: Ivan A Montenegro y Jorge Keilholz

Sollerense: Juan Amengual, Sergi Morell, Miquel Manrique, Jose D Vidal, Benet Busquets, Carlos Vazquez, Tomas A Bravo y Pedro M Peñas.

También jugaron: Raul Aguilar, Javier Padilla, Alfons Ruiz y Sami Boudih

Goles: 1-0 Ivan A Montenegro (min 35) y 1-1 Miquel Manrique (min 50)

Árbitro: Joan Francesc Calomar Palmer.

Comentario:

Partit disputat aquest matí al camp de l’Andratx,on els sollerics no han aconseguit quedar-se amb els tres punts que necessitaven per poder lluitar per a la segona posició, i s’han hagut de conformar amb un empat molt suat i que no ha arribat fins a la darrera jugada del partit.

L’enfrontament ha començat amb els dos equips molt concentrats i amb moltes ganes de donar-ho tot. A les dues primeres parts no s’ha vist ni un gol però els espectadors no han tengut temps de despistar-se ja que no han aturat les ocasions que avagades la sort i altres els porters, Raul per a part de l’Andratx i Pere per a part dels sollerics, no han deixat que la pilota es colés entre els tres pals.

Ja al començament del tercer temps els andritxols s’han adelentat al marcador per un petit error de la defensa sollerica. Després d’aquest gol els locals anaven com a “motos” pero els verdiblancs han defensat molt bé hi han aconseguit arribar al darrer quart només amb un gol en contra. A la darrera part els sollericcs han despertat i ha jugat així com ells saben però la sort una vegada més no els ha acompanyat. Han tengut un gran nombre d’ocasions de gol però l’esfèric semblava no voler passar la línea de gol. Ja als darrers instants de l’encontre i quan els sollerics ja es pensaven que d’aquest partit no podrien agafar cap puntet, el conjunt verdiblanc tenia la darrera oportunidad a través d’un córner. L’equip complet, incluint el seu porter, ha baixat a rematar la treta de corner i havent un caos dins l’àrea petita Miki ha aconseguit marcar gol, el gol de l’empat. Segons després l’arbitre ha xiulat el final del partit.

Un encontre molt igualat on els dos equips han mostrat la seva millor versió i on la repartició de punts ha estat justa, malgrat la mala sort del conjunt solleric que amb tantes ocasions que han tengut la pilota s’empenyava en no entrar. Ara a esperar a dimecres quan els sollerics s’enfrentaran al camp den Maiol a un fort Son Ferrer, amb la necessitat de aconseguir els tres punts per tornar a lluitar per la segona posició.

Cristina Peñas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.