Convenis amb les federacions de futbol i bàsquet

M. Bestard, J. Ramis i J.Estarellas

Els acords de 292.000 euros se sumen als que es signen amb trenta federacions més que suposen una inversió de 735.000 € per a l’esport en edat escolar.

Un any més el Consell de Mallorca, a través del Departament d’Esports, Joventut i Igualtat, signa els convenis de col·laboració anuals amb les diferents federacions esportives de Mallorca, per donar suport a les activitats que fan dins el marc del programa L’Esport per a l’Edat Escolar.

Avui dematí el president de la federació de futbol, Miquel Bestard, i el de la de bàsquet, Jaume Estarellas, han signat els seus respectius acords amb la institució; uns acords que suposen que el Consell els aporti 195.000 € i 97.000 €, respectivament.

Aquests dos convenis s’afegeixen als que, des del Departament d’Esports, ja estan signant amb la resta de federacions (en total trenta-dos) i que suposen una inversió total de 735.400 €.

El programa L’Esport per a l’Edat Escolar en el qual s’inclouen aquests convenis és un programa de promoció de la pràctica de l’exercici físic; l’objectiu és promoure la pràctica d’activitats físiques i esportives de nivell tècnic, amb caràcter competitiu, fora de l’horari lectiu, a més d’aconseguir el desenvolupament integral dels infants, mitjançant aquestes activitats que s’adapten a cada nivell i edat. Les activitats es vehiculen a través de les federacions esportives que signen els convenis amb el Consell.

A més de les federacions de futbol i bàsquet, enguany signen conveni amb la institució insular les federacions d’activitats subaquàtiques, atletisme, badminton, boxa, ciclisme, escacs, esquaix, esports per a persones amb discapacitat, gimnàstica, golf, handbol, hípica, judo, karate, lluita olímpica, motociclisme, natació, orientació, patinatge, piragüisme, rugbi, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, tir amb fona, tir olímpic, triatló, vela i voleibol.

Per altre banda, Jaume Estarellas, ha donat suport amb la seva signatura a la candidatura de la Serra de Tramuntana a Patrimoni de la Humanitat. La Federació de futbol també ja va donar suport a la Serra fa unes setmanes

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.