Lucha por el titulo de Superliga: Rayo Vallecano 2-2Español

Importante victoria del Español en su visita al Rayo Vallecano

Alineaciones:

Rayo Vallecano: Alicia, Natalia (Jade, min.73), María Galán, Sonia, Jeni, Chini, Burgos, Alexandra, Saray, Keka (Pili, min.69) i Miriam.

Español: Mariajo, Ane (Kenty, min.87), Torrejón, Lara (Alexia, min.75), Willy, Sandra (Sonia Matías, min. 90), Vane, Monforte, Meseguer, Erika i Vero.

Àrbitre: Sr. Hugo José López Porta. Ha amonestat a les espanyolistes Lara i Mariajo, i a les locals Miriam i Sonia.

Gols: 1-0, Saray (min.2); 1-1, Vero (min.21); 2-1, Jeni (p) (min.59) i 2-2, Vero (min.77)

Incidències: Estadi Teresa Rivero. Terreny ràpid a causa de la pluja.

El Espanuol ha tret un important resultat en el partit d’anada de la final de la Superliga Femenina en empatar a dos al camp del Rayo Vallecano i està a un pas d’arrabassar-li el títol de lliga al conjunt madrileny, que l’ha guanyat en les dues últimes edicions.

La primera part ha estat molt diferent a la que els dos equips van disputar en la segona fase de la Superliga en la qual el conjunt madrileny va sentenciar el partit abans del descans, amb un clar 5-0. Avui les d’Òscar Aja han saltat al terreny de joc amb la lliçó ben apresa perquè no es repetís el mateix d’aquell partit. Malgrat tot, tot just començar, el conjunt madrileny s’ha avançat en el marcador. En un atac del Rayo, i després d’una paret entre dues jugadores, Saray ha rematat a porta, Mariajo ha desviat l’esfèric amb el peu, però aquest s’ha introduït per alt a la porteria espanyolista. Amb el marcador en contra, les d’Òscar Aja han començat a tocar la pilota com només elles saben i a apropar-se a la porteria local. En una de les seves arribades, Vero, en una acció individual molt típica d’ella, ha penetrat a l’àrea amb la pilota controlada, ha fintat, ha fet el que ha volgut i ha anotat el gol de l’empat. Amb l’empat al marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part, l’Espanyol ha seguit intentant portar la iniciativa i ha buscat un resultat encara millor. Però en una de les poques aproximacions del conjunt de Vallecas, aquestes s’han tornat a avançar en el marcador. Mariajo no ha pogut controlar bé una cessió de la defensa i en la seva lluita amb Natalia, la davantera del Rayo, l’ha derrocat. El col•legiat no ha dubtat a assenyalar el punt de penal i Jeni, des dels onze metres, ha tornat a avançar al conjunt madrileny. Les blanc-i-blaves, malgrat estar jugant millor, tornaven a anar a remolc. Però avui estava clar que no es repetiria el que va passar al partit de la fase regular i tot l’equip estava molt conscienciat i motivat per treure un resultat positiu. A mesura que ens apropàvem al final, l’Espanyol s’anava imposant no només per la seva qualitat, sinó també per la seva millor condició física, ja que el Rayo estava arribant molt just de forces –fins a sis jugadores locals han patit una rampa en algun moment del partit-. I al final el futbol ha fet justícia. A l’últim quart d’hora, Vero ha tornat a marcar, igualant el partit i deixant molt encarrilada la final. En els últims minuts, les espanyolistes s’han anat a per el tercer gol que gairebé sentenciaria la final, però el marcador ja no s’ha mogut més.

Ara, diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs i al camp de gespa artificial, on han guanyat tots els partits aquesta temporada, el títol estarà en joc.

RCDE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.