EL C.D. SON OLIVA F.S. GUANYA LA LLIGA CADET

A la foto apareixen els següents jugadors: Amunt d’esquerra a dreta: M.ª Ascensión Sánchez (delegada), Christian Fernández, Pedro Sánchez, David Menéndez, Iván Sánchez, Adrián Cifre, Miguel Ginard i Francisco J. Fernández (entrenador). Avall d’esquerra a dreta: Jesús Cabañas, Bryan Galvis, Alberto Gil, Adrián Iglesias, Sergio Núnez i José Jarillo.

Acaba la competició de lliga a la categoria cadet i el C.D. Son Oliva F.S. aconsegueix per segon any consecutiu el títol de la competició domèstica i jugarà el Campionat d’Espanya de Clubs en representació de les Illes Balears.

Els de Francisco J. Fernández varen complir els deures guanyant per 5 – 2 al cinquè classificat Entreculturas Montesión, mantenint així l’avantatge de 3 punts sobre el S’Hort d’en Guixa , que ha acabat en segona posició.

A més d’ésser el Campió de Lliga, el conjunt verd-i-blanc també és l’equip menys golejat. Les bones notícies per aquest club no acaben aquí, ja que properament es construirà un pavelló cobert a Son Oliva.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.