Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 2 – 0 Poblenç Atº D. P.

El árbito con los capitanes

Alineaciones:

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Marc Coll, Julyo C Sena y Andres Morell.

Sustituciones: Adrian Enseñat por Joan Frau (min.47), Jaume Tovar por Andres Morell (min.49), Adria Pereira por Julyo C Sena (min.54) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.56)

Poblenç Atº D. P.: Antoni Ferrer, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Pedro Corro, Francisco Javier, Francsico X Lopez, Pere M Soler y Gabriel Femenias.

Sustituciones: Marc Llull por Pedro Corro (min.23), Mateo A Morey por Antoni Ferrer (min.53), Sebastian Socias por Rafael Balle (min.53), Joan Serra por Rafel Reynes (min.53) y Miquel Serra por Gabriel Femenias (min.60)

Goles: 1-0 Marc Coll (min 15) y 2-0 Andres Morell (min 47)

Árbitro: Pedro Antonio Conesa Romero.

Comentario:

CAMP: POLIESPORTIU MUNICIPAL DE SOLLER

Comentari: Dia estiuenc i de gala per presidir un gran encontre. Avui ha sigut un dels partits que creen afició i fidel a l’expectació que havia creat.

La primera part ha sigut la més vibrant, a on les forces han estat més igualades i les oportunitats han ballat més de porteria. L’aptitud i entrega és total, cada pilota és lluitada sense estalviar esforços No ha vingut el Poblenç a especular amb el resultat, vol i lluita la victòria tant com els locals, té fins i tot oportunitats per avançar-se amb el marcador.

El primer gol, en canvi, es més fruit de l’atzar que no de l’encert en el joc: una jugada que prové d’un fora de joc local no siulat , rebota en un defensor, lluiten el porter pobler i el davanter local amb els peus , torna rebotar la pilota i surt disparada cap la porteria. El Poblenç continua jugant , confiant en el seu joc i el temps que resta.

La segona part acaba per decantar definitivament el partit pels locals. El Sóller busca el gol de la tranquil·litat i l’aconsegueix en la treta d’un córner, un davanter local aconsegueix arribar in extremis a la pilota i fa la centrada a l’esquadra dreta de la porteria, només queda rematar a a porta. El gol és la síntesi perfecta del partit: voluntat, lluita i entrega.

Aquesta vegada el cop ja és més fort, encara així, cinc minuts més tard, el Poblenç té una bona oportunitat per connectar dins el partit, però la pilota passa fregant el pal esquer quan el porter ja estava vençut. Després les millors oportunitats han sigut locals: un tir al travesser, un penal no assenyalat i una rematada amb el cap amb el porter abatut. Els darrers deu minuts els visitants han jugat amb un jugador menys, Dupuy es dol a l’esquena per una estrebada muscular , el Poblenç havia fet els cinc canvis .

El còmput final per resultat i joc ha sigut favorable als locals, el Poblenç ha sigut un gran rival, ha fet treballar de valent al Sóller, les celebracions dels gols i del final del partit així ho demostren. La esportivitat dels dos equips ha estat al nivell del partit.

La lliga està quasi sentenciada i el Poblenç ha de posar com fita acompanyar al Sóller al pòdium.

Felicitar a tots els jugadors per la seva entrega i al just guanyador.

L’actuació de l’àrbitre ha sigut bona .

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.