Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): E.m.binisalem del B. 2 – 1 Sant Jordi

E.m.binisalem del B.: Daniel Pujalte, Antoni Valles, Antoni Marti, Juan R Garcia, Miquel F Ramis, Guillem Borras, Jose Horrach, Gregorio J Carbonell, Jaime Arrom, Marc Venteo y Josep Ll Valles.

Sustituciones: Marc Vallespir por Gregorio J Carbonell (min.41), Josep A Mir por Marc Venteo (min.41) y Marc Valeriano por Josep Ll Valles (min.48)

Sant Jordi: Marc Laurens, Oliver A Jiron, Marc Marti, Ramon Marti, Jaime Pascual, Sergio Aceituno, Pep Crespi, Antonio Cantallops, Miquel A Ferrer, Esteve Bacelo y Mateo Borras.

Sustituciones: Antoni Rodriguez por Pep Crespi (min.48), Andres Nolla por Jaime Pascual (min.48), Fidel Petro por Miquel A Ferrer (min.48), Joan M Regis por Esteve Bacelo (min.63) y Antonio Diaz por Marc Marti (min.75)

Goles: 1-0 Jaime Arrom (min 38), 2-0 Daniel Pujalte (min 46) y 2-1 Ramon Marti (min 50)

Árbitro: Fco. Javier Martín García.

Tarjetas: Antoni Marti (amarilla, min 52) para el E.m.binisalem del B.. Marc Marti (amarilla, min 64) para el Sant Jordi.

Aquest ennuvolat matí, hem pogut gaudir d’un altre magnífic partit de futbol disputat per dos equips situats gairebé en el mateix lloc de la taula de classificació.

L’E.M.Binisssalem que ja venim avisant que en el seu camp és un equip molt complicat de guanyar per la seva lluita constant, i el Sant Jordi, un equip físicament desenvolupat i amb tres o quatre jugadors de gran qualitat.

El partit ha començat amb l’equip visitant mes despert que li equip local, semblava que el canvi horari afectava mes a uns que a uns altres, disposant de certes ocasions de cara a la porteria local, encara que no eren del tot clares.

Passaven el minuts, i l’únic equip que posava una mica de joc era el Sant Jordi.

Havien transcorregut uns 30 minuts, i l’E.M.Binissalem a canviat el pijama per l’equipatge de futbol, i ha començat a donar una mica mes de guerra dins del camp, disposant d’alguna ocasió enfront del porter contrari. En una d’aquestes ocasions, el davanter local, després d’un control dins de l’àrea, ha creuat la pilota al pal contrari del porter visitant, col·locant al seu equip per davant del marcador.

Just treure del centre del camp, el Sant Jordi a disposat d’una ocasió claríssima enfront del porter local, que hagués igualat el marcador, però una sensacional aturada del porter ha impedit aquesta igualada. Els minuts finals d’aquesta primera part han transcorregut sense ocasions per cap part.

Després del descans, el partit ha començat mes igualat, el Sant Jordi intentava aconseguir l’empat, i l’E.M.Binissalem sortia a la contra intentant augmentar la diferència.

Després d’una jugada per la banda esquerra de l’equip visitant, i després d’una paret entre l’interior dret i el mitja punta, l’equip local ha aconseguit el seu segon gol.

El Sant Jordi, encara havent rebut aquest gol, ha seguit lluitant el partit, i després d’un mal rebuig de la defensa local, ha aconseguit el primer i únic gol, encara que si hem d’esmentar, que els tres punts aconseguits aquest matí per l’E.M.Binissalem l’hi deuen a la espectacular actuació del porter que ha salvat tres ocasions claríssimes de gol.

Bona actuació del col·legiat, que no influït en el resultat del partit.