Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): E.m.binisalem del B. 4 – 3 Alcudia

E.m.binisalem del B.: Daniel Pujalte, Antoni Valles, Antoni Marti, Juan R Garcia, Miquel F Ramis, Marc Company, Guillem Borras, Jose Horrach, Gregorio J Carbonell, Josep A Mir y Joan M Coll.

Sustituciones: Marc Vallespir por Gregorio J Carbonell (min.40), Jaime Arrom por Joan M Coll (min.40) y Marc Venteo por Antoni Marti (min.51)

Alcudia: Marc R Vila, Juan Lopez, Asier Marcos, Manuel Pajuelo, Alfredo Tortella, Alfonso Garcia, Bartomeu Coll, Juan P Martin, Andres E Tirado, Antoni Cifre y Julian Brandariz.

Sustituciones: Lucian Alin por Alfredo Tortella (min.67), Marc Zafra por Julian Brandariz (min.67), Alejandro Ramos por Juan Lopez (min.67), Rafel Castello por Marc R Vila (min.71) y Daniel HÜting por Asier Marcos (min.76)

Goles: 0-1 Antoni Cifre (min 34), 0-2 Andres E Tirado (min 47), 1-2 Jaime Arrom (min 50), 2-2 Daniel Pujalte (min 61), 3-2 Guillem Borras (min 70), 4-2 Marc Vallespir (min 78) y 4-3 Antoni Cifre (min 80)

Árbitro: Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Miquel F Ramis (amarilla, min 80) para el E.m.binisalem del B.. Andres E Tirado (amarilla, min 62) para el Alcudia.

Gran partit el disputat aquest assolellat matí entre l’Alcúdia i l’E.M.Binissalem.

Com ja avisem en anteriors cròniques, els equips visitants no ho tindran fàcil el puntuar en el camp de l’E.M.Binissalem, ja que l’equip local sol lluitar els seus partits a casa fins al final, encara que el resultat li sigui desfavorable.

Com a exemple, el disputat enfront de l’Alcúdia.

En la primera part, l’E.M.Binissalem a disposat de diverses i clares ocasions per avançar-se en el marcador, però ja sigui per mèrit del porter visitant o per falta de punteria dels davanters locals, la pilota no entrava en la porteria. I com sol succeir quan perdones tantes ocasions, sols acabar pagant-ho, i l’Alcúdia en la seva primera arribada a porteria a col·locat el 0-1 al seu favor.

Aquest gol ha minvat l’ànim dels locals, i l’Alcúdia ha disposat d’alguna que una altra ocasió, encara que no ha aconseguit augmentar la diferència.

La segona part ha començat com el final de la primera, amb ocasions per a l’equip visitant que en aquesta ocasió si s’ha vist reflectit amb el segon gol per a l’equip de l’Alcúdia.

Però com ja he comentat anteriorment, davant un equip que et marca al final de la primera part i una altra vegada al principi de la segona, qualsevol equip s’hagués enfonsat, però davant el Binissalem no pots confiar-te, i a poc a poc l’equip local ha disposat de vàries ocasions front la porteria contrària i a diferència de la primera part, ara si que les ha aprofitat, i gol a gol, ha remuntat el partit fins a col·locar-se 4-2 al seu favor.

Ja en el temps de descompte, l’Alcúdia a reduït la diferència marcant el seu tercer gol i després del servei de mig camp, el col·legiat ha assenyalat el final de la trobada.

Bon partit el realitzat pel col·legiat, ajudat per l’actitud positiva i correcta dels dos equips, que en cap moment li han protestat les decisions senyalitzades.