Crónica Primera Nacional B: CD Bahías 4-5 S´Hort d´en Guixa

CD Bahías: Xisco, Carlos (1), Jesús (1), Sergio (2) i Pedro.

També jugaren: Charly, Bruno, Miquel i Pepe.

S´Hort d´en Guixa: Jesús, Bojan (1), Luis (1), Ismaelinho (1) i Andrés (1).

També jugaren: Falsone, Emilio i Marcos (1).

Arbitres: Manolo Lladó i Rafael Canet.

Taula: Alberto Blázquez.

Tarjetes: Grogues: Als locals Charly, Carlos, Jesus i Pedro i als visitants Andrés, Luis i Ismaelinho.

Gols: 0 – 1 Bojan; 0 – 2 Luis; 1 – 2 Jesús; 2 – 2 Carlos; 2 – 3 Ismaelinho; 2 – 4 Marcos; 3 – 4 Sergio; 4 – 4 Sergio; 4 – 5 Andrés.

Incidencies: Poliesportiu Municipal de S’Arenal, 100 espectadors.

S’Hort d’en Guixa torna la moneda al Bahías i li guanya pel mateix resultat pel que va perdre en la primera volta de la competició (4 – 5) en un partit molt igualat i entretingut que es va decidir a 29 segons del final gràcies a un gol del sub’19 Andrés.

Els visitants, que comptaven amb les novetats de Marcos i Emilio, varen avançar-se a la primera (0 – 2) i a la segona part (2 – 4), però no varen poder mantenir la seva avantatge davant d’un competitiu Bahías, que empatava primer abans d’arribar al descans (2 – 2) i després a 6:56 del final (4 – 4).