Crónica 1ª Nacional B: S´Hort d´en Guixa 3-5 Fisiomedia Manacor «B»

Joan Carles Gibert entrevistando al capitán del Fisomedia Manacor "B", David Fernández

Alineacions:

S´Hort d´en Guixa: Jesús, David, Luis, Ismaelinho (2) i Andrés.

També jugà: Falsone (1).

Fisiomedia Manacor «B»: Rafa, Nico, Toni (1), José Luis i Junior (2).

També jugaren: Miguelón, Lliro, Xavi, Pino (1), Fernández (1), Sebas i Llorenç.

Arbitres: Pere Mitja i Javier Simón. Taula: Sandra Santos.

Targetes: Grogues: Als locals Luis i Andrés i als visitants Toni i Llorenç. Vermelles: Al local David a 1:20 del final.

Gols: 1 – 0 (min. 12) Ismaelinho; 2 – 0 (min. 12) Falsone de doble-penalti; 2 – 1 (min. 16) Junior; 2 – 2 (min.20) Fernández; 3 – 2 (min. 27) Ismaelinho; 3 – 3 (min. 31) Toni; 3 – 4 (min. 32) Junior; 3 – 5 (min. 34) Pino.

Incidencies: Poliesportiu Municipal Rudy Fernández, 100 espectadors.

Comentari:

Gris victòria del Fisiomedia Manacor B, que pecà de suficiència davant un S’Hort d’en Guixa amb només un canvi. Els locals ho donaren tot davant un tercer classificat que signà una discreta actuació i que es presentà al Rudy Fernández de Gènova/Sant Agustí amb dotze jugadors, entre ells Toni Rosselló del primer equip i Junior Alonso, fins fa poc al Melilla de Divisió de Plata.

Espectacular inici dels de Pedro Prieto, que guanyaven amb molta facilitat l’esquena de la defensa visitant i que, després de gaudir de nombroses oportunitats, s’avançaven amb dos gols de Ismaelinho i Falsone. Junior, de falta, retallava la desavantatge des de la frontal de l’àrea i, a 41 segons dels descans, arribava l’empat de David Fernández.

Semblava que la desigualtat a la banqueta es traduiria damunt la pista en la segona part, però Ismaelinho tornà a avançar a un combatiu S’Hort d’en Guixa. Toni Rosselló i Junior Alonso, aquest últim després d’aprofitar la primera jugada col·lectiva dels de Joan Llompart, donaven la volta al marcador i David Pino feia el definitiu 3 – 5.

En els darrers minuts, la fusta evitava els gols de Ismaelinho i Falsone i, a 3:23 del final, David Campomar es posava la samarreta de porter-jugador. Toni Rosselló enviava al pal un penalti sobre Llorenç i Falsone feia el mateix des del punt de doble-penalti quan ja jugaven en inferioritat. A més de tots els jugadors de S’Hort d’en Guixa, destacar també l’actuació dels porters del Fisiomedia B.

Aquest diumenge sobre les 21:45 h. aproximadament en el programa ‘Xuts i Gols’ de FB Ràdio, tota la informació d’aquest partit (amb declaracions dels protagonistes) i del partit de Primera Nacional A entre el Pachá Calvià i l’Escola Pia de Sabadell de la mà de Joan Carles Gibert.

Joan Carles Gibert per a Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.