Idoor Infantil

jugada del partido

Del dia 16 al 18 de febrer ha tingut lloc al Palma Arena les primeres eliminatòries de la Copa de Espanya Infantil de futbol indoor a nivell insular.

Aquesta versió del futbol te unes regles que el fan molt atractiu .Les regles bàsiques són que es juga amb quatre jugadors de camp i el porter es poden fer tants de canvis com es vulgui. Hi ha un mur que tanca el camp de joc i es pot fer rebotar la pilota en ell, només es considerarà fora si la pilota travessa el mur.

Aquesta primera eliminatòria l l’han jugada el Sant Jordi i Poblenç que anteriorment han tingut que abatre equips de la talla del Sollerense i Platges de Calvià entre altres.

La victòria final ha sigut pel Poblenç , que possiblement l’esperarà el Mallorca o Balears per disputar la propera eliminatòria.

Enhorabona al Poblenç, dirigit per Adrià Socias , ha desplegat un bon joc, consistent i efectiu, així com ens té acostumat a la lliga regular d’infantils.

Felicitar a tots els equips, tècnics ,jugadors i a l´organització per poder fer-nos gaudir d’aquesta modalitat de futbol.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear.

Fotografies de Joana Vert i Joan Comes per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.