El Alaró Benjamín se impone al Alcudia

UD. ALARO: Santi, Jaume, Guardiola, Pep Toni, Luca, Roger, Xavier i Damià. També varen jugar Biel, Diego i Martí.

ALCUDIA: Vanrell, Marzovilla, Diaw, Serra, Payeras, Coppola, Enriquez i Bisbal. També varen jugar Cortes, Viver i Valdemar.

ARBIT: Llabrés. Actuació correcta.

GOLS. 1 – 0 35 segons Damià. 1 – 1 min. 1 Payeras. 2 – 1 min. 8 Damià. 2 – 2 min. 22 Enriquez. 3 – 2 min. 35 Jaume

COMENTARI:

Partit el jugat divendres vespre a nes Municipal d´Alaró, on s´enfrentaven dos dels tres equips que ocupen els darrers llocs de sa classificació general, lo que va supusar que s´emoció des marcador va durar fins a nes darrer instant des partit. L´Alaró va començar d´una manera inmillorable, ja que tan sols a nes 35 segons en Damià ja va perforar sa portería visitant, adelantant l´Alaró a nes marcador, però l´Alcudia no es va donar per vençut i quan es partit complia es primer minut de joc va aconseguir s´empat a nes marcador per mediació de Payeras. Abans d´arribar a sa finalització des primer quart de partit, va tornar esser en Damià qui va adelantar s´equip local a nes marcador. A pesar d´anar amb aventatge, es joc dels alaroners no era vistós, ni tampoc era lo que es seu entrenador volía, ja que cada jugador feia sa guerra pes seu costat, i no es pasaven sa pilota. Abans d´arribar a nes descans, va tornar empatar es partit l´Alcudia, aquesta vegada per part de Enriquez que va batre a Santi.

Sa segona part des partit ( es tercer i quart període ) va esser molt emocionant degut a s´incertidumbre des resultat i els dos equips arribaven amb perill a sa porteria adversaria, pero amb pilotades llargues i sense lligar jugades entre es jugadors; sa prova de que cap des dos equips trençaven jugades la tenim molt clara amb el tercer gol local que va esser marcat per Jaume amb en un xut de molt lluny que es porter alcudienc no va veure i després de passar per devora tres jugadors visitants, els quals no varen poder rexaçar-la, es va ficar lentament dins sa porteria alcudienca.