Crónica 3ª División: Campos 2-2 Alaior

El Campos empata en casa ante el Alaior

Campos: Xavi, Oli (Gaspar ), Suau, Galletero (Toni Roig ), Juanpi, Toni Vidal, Menut, Toni Nadal, Cifre (Jaime Vidal), Raúl Sintes  y Bordoy.

Alaior: Toni, Pere, Dani Marqués, Jordi, Tomé, Joel  (Flecha), Juanlu (Ignsi, ), Oscar, Tudurí, Iván, Pulido, Jaime.

Goles: 1-0, Juanpi, min. 9; 1-1-, Juanlu, min. 38, 2-1, Raúl Sintes de penalti, min. 42; 2-2, Dani Marqués, min. 54.

Árbitro: Martí García. Bien

Tarjetas: Amonestó a los locales Oli y Menut y a los visitantes Toni, Jordi y Juanlu.

El Campos pierde en su campo lo que gana fuera.

Partit disputat en el municipal de Campos que ha acabat en empat a dos i a on el Campos ha desaprotifat una altra vegada més l’ocasió de sumar tres punts.

Partit on ràpidament s’ha avançat el Campos mitjançant Juanpi en un remat de cap a un córner, però que en la primera ocasió que ha tengut l’Alaior ha tornar a posar la igualada en el marcador. Però abans d’acabar, la primera part el Campos ha posat el dos a u en el marcador amb un penalti transformat per en Raúl Sintes.

En començar la segona part ha estat el moment clau, ja que el Campos ha desaprofitat fins a tres ocasions molts clares per fer el tres a u i sentenciar així el partit, però no ha estat així, i ho ha acabat pagant, ja que l’Alaior en un córner ha marcat el dos a dos.

Després el Campos ho ha intentat, però no ha aconseguit marcar el gol de la victòria.