Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 2 – 0 Sa Coma

Atº Santa Eugenia: Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, David S Bueno, Antonio Riera, Bartolome Umbert, Ramon Grimalt, Lucas R Godoy, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas, Miguel A Marquez y Pablo A Ogando.

Sustituciones: Guillermo Alberto por Gabriel Cardell (min.58), Josep B Amengual por David S Bueno (min.59), Salvador Crespi por Daniel De Lucas (min.67) y Daniel Socias por Lucas R Godoy (min.77)

Sa Coma: Angel Hoyos, Aitor San, Sebastian Domenech, Pedro A Moreno, Abdelhamid Fatah, Alejandro M Tabares, Jose L Escolano, Jose M Lopez, Santiago J Santos, Mario E Mareco y Pedro Miguel.

Sustituciones: Lizzandro Camacho por Pedro Miguel (min.14) y Yhonatan D Molina por Alejandro M Tabares (min.77)

Goles: 1-0 Gabriel Cardell (min 27) y 2-0 Ramon Grimalt (min 48)

Árbitro: Gabriel Mesquida Verwilst.

Tarjetas: Miguel A Marquez (amarilla, min 80) para el Atº Santa Eugenia. Sebastian Domenech (amarilla, min 87) para el Sa Coma.

Partit disputat en el municipal de Santa Eugènia, en un horabaixa primaveral i amb una gran entrada. (aquí no feim pagar entrada i és nota)

Primera part molt igualada, l’equip visitant ha entrat en el partit una mica més enxufat que els locals, han xutat un parell d’ocasions des de fora l’àrea, però fora perill. Els locals s’han tret la pressió amb un parell de pilotes llargues, on en Curry i en Dani feien perill, i en una d’aquestes una passada en profunditat en Curry ha encarat el porter el qual ha superat per baix posant 1-0 en el marcador. La primera part acabaria amb una gran intervenció del porter Pablo evitant l’empat. El Santa Eugènia ha notat molt durant la primera part la poca participació d’en MIkel i això ha provocat que no tenguessin el control del partit.

A la segona part l’equip local ha sortit molt ficat en el partit, conscient que no es podien escapar els punts. En Mikel ha començat a entrar en joc i l’equip ho ha notat, la pilota ha començat a circular amb molta velocitat i això ha provocat que en Ramon s’estrenàs com a goletjador en una gran jugada per banda dreta, on en Dani li ha fet una gran passada que l’ha deixat tot sol davant el porter i l’ha superat amb un gran xut.

Poc a poc el Sa Coma s’ha fet amb el control del partit i l’Atº Santa Eugènia s’ha trobat molt còmode sortint a la contra, en una d’aquestes en Guille ha estat a punt de fer el tercer després d’una gran passada d’en Borja. El Sa Coma ha disposat d’un parell de xuts fora l’àrea que el porter local Pablo ha aturat sense cap problema.

El partit ha acabat sense més incidències, destacar el canvi que ha fet el Sa Coma respecte a la primera volta, molts de jugadors nous, molt joves i destacar el nº 9 i nº 8, dos jugadors amb molt calidad, segurament aquesta segona volta pujaran posicions.

Destacar que és la primera vegada en aquesta temporada que el Santa Eugènia guanya dos partits consecutius i això farà que una setmana més estigui en els llocs cap davanters.