Crónica 1ª Reg.: A-llubi 6 – 0 Serverense «B»

A-llubi: Jaume Llompart, Miguel Guardiola, Andres Huguet, Jose D Cougil, Antonio Figuerola, Antonio Crespi, Mateo Alorda, Gabriel Salva, Miguel Pons, Timo D Dorrman y Rafael Bauza.

Sustituciones: David Martinez por Miguel Pons (min.57), Jose L Valens por Antonio Crespi (min.57), Miquel Florit por Jose D Cougil (min.65), Antonio Ferragut por Miguel Guardiola (min.65) y Bartolome Alomar por Andres Huguet (min.70)

Serverense «B»: Jose Heredia, Emilio Layunta, Antonio Jose, Manuel Garcia, Jaime Servera, Juan Riera, Sergio Venteo, Pedro L Sancho, Antonio Vargas, Manuel Rodriguez y Mauricio Graneros.

Sustituciones: Adrian Massanet por Sergio Venteo (min.60)

Goles: 1-0 Jose D Cougil (min 6), 2-0 Andres Huguet (min 40), 3-0 Miguel Pons (min 49), 4-0 Timo D Dorrman (min 76), 5-0 Gabriel Salva (min 81) y 6-0 Gabriel Salva (min 86)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini. asistido por Pere Joan Rotger Ramón y Bernardo Oliver Martínez.

Tarjetas: Antonio Crespi (amarilla, min 5) para el A-llubi. Jaime Servera (amarilla, min 48) y Juan Riera (amarilla, min 50) para el Serverense «B».

Monòleg del CDA LLubí en el seu partit davant del Serverense «B». El resultat pot pareixer molt voluminós pero a terme de lo vist avui capvespre ha quedat curt, ja que s’hagues pogut viure una golejada d’escandol, pero el poc encert de qualque jugador i alguns fora de joc més que dubtosos a jugadors locals quan havien quedat amb franca posició de marcar.

Al 5 minuts Dario ja establia el 1-0 d’un fort xurt creuat. Els locals seguien insistint davant la porteria defensada per Heredia, sense gaire sort. I no ha estat fins al minut 40, que Andreu Huguet mitjançant una falta que aconseguia moure el marcador.

Començava la segona part amb total i absolut domini de la pilota local, els serverins han demostrat el perqué de la seva classificació a la coa del grup.

Gran jugada de Rafel Bauzà, avui el millor del partit juntament amb Biel Salvá, que regala la pilota a Miquel Pons perque faci pujar el tercer.El quart gol era un calc del terder, amb una gran jugada de Rafel Bauzà que aquesta vegada la regala a Timo Dorrman perque faci el seu primer gol de la temporada.

Els serverins seguien sense aqcostarse per la porteria llubinera, on Jaume LLompart ha estat un espectador durant tot el partit. I ja al final del partit Biel Salvá ha arredonit el marcador amb dos remats a porteria que poc ha pogut fer el desafortunat Heredia.