La Tercera Divisió, contra els maltractadors

La Tercera Balear contra los malos tratos
ELS EQUIPS VAREN SORTIR AMB ELS PETOS DE LA CAMPANYA «TARGETA VERMELLA»

Els equips de Tercera Divisió varen fer un acte simultani d’adhesió a la Campanya «Targeta Vermella als maltractadors. Al començament dels partits, els jugadors varen dur els petos amb l’eslogan de la Campanya. A la fotografia, el Constància i les autoritats federatives i institucionals que varen presidir l’acte central a Inca abans del partit Constància Montuïri.

La Federació de Futbol i l’Institut de la Dona de les Illes Balears varen fer entrega de 1.000 «petos» d’entrenament als equips de la Tercera Divisió Balear. Les peces duen el lema de la Campanya «TARGETA VERMELLA ALS MALTRACTADORS», que la FFIB suscriu com a col·laboradora i que cerca concienciar la societat balear contra la violència de gènere masclista.

En el camp del Constància d’Inca i amb les càmeres d’IB3 com a testimonis, el president Miquel Bestard i la Consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, varen presidir un acte just abans del partit contra el Montuïri. Els dos equips vestien els petos i tots els jugadors i autoritats tragueren simbòlicament la targeta vermella als maltractadors.

Aquesta és una més d’una sèrie d’accions que la FFIB du a terme entre els federats per divulgar aquesta iniciativa de l’Institut de la Dona.

La Comissió de Tercera ha enviat aquest comunicat als clubs:

COMUNICADO 01/2011

A TODOS LOS CLUBES DE TERCERA DIVISIÓN GRUPO BALEAR

Desde la Comisión de Tercera División, y como recordatorio a la circular 02/2010 emitida y enviada el 21/12/2010, os recordamos el compromiso en apoyo contra la violencia de género masculina, manifestado en los petos entregados por la Federació Illes Fútbol Balears, los cuales debemos de exhibir durante la presentación de los equipos al inicio de cada encuentro, durante la Temporada 2010/2011.

La Comisión de Tercera División y todos los Estamentos que componen esta Federación Fútbol Illes Balears, os alentamos y solicitamos en implantarnos como norma en apoyo de la causa durante y a partir de la próxima jornada 21, de inicio durante este próximo fin de semana.

FFIB

Fotos O. Riera


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.