A-llubi: Jaume Llompart, David Martinez, Jose L Valens, Jose D Cougil, Antonio Crespi, Mateo Alorda, Gabriel Salva, Antonio Ferragut, Miquel Torrens, Timo D Dorrman y Rafael Bauza.

Sustituciones: Alejandro Suarez por Antonio Ferragut (min.75) y Miguel Pons por Antonio Crespi (min.75)

Alqueria: Antonio Mas, Raul Degea, Juan Rigo, Pere Estelrich, Silvestre Barcelo, Said Lazaar, Nicolas Mercadal, Miguel A Alvarez, Carles Ramon, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Carlos L Alvarez por Carles Ramon (min.55), Francisco R Pastor por Juan Rigo (min.76), Francisco Ballester por Said Lazaar (min.76) y Miquel Rigo por Nicolas Mercadal (min.90)

Árbitro: Manuel Muñoz García. asistido por Antonio Comas Herrero y Juan Alberto Martínez Fernández.

Tarjetas: Miquel Torrens (amarilla, min 9), Martin J Perello (roja, min 43), Jose D Cougil (amarilla, min 76), Alejandro Suarez (amarilla, min 77) y Miguel Pons (amarilla, min 86) para el A-llubi.

Increible empat entre el CDA LLubí i l’Alqueria a Ses Comes.

Ambdos equips han realitzat uns primers 30 minuts molt avorrits, amb molt de migcampisme i amb cap arribada a porta.

Al minut 32 després d’una jugada personal de Biel Salvá ha arribat la primera ocasió clara per inaugurar el marcador. El mateix Salvá i Dario han dispost de tres ocasions més ,abans de finalitzar la primera part, per rompre el zero a zero, pero avui se veia clarament que no era el dia dels davanters locals.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica, un CDA entregat i l’Alqueria que es defensava com podia. Una altre vegada Salvá estavellava la seva tercera pìlota als pals i el capità Mulinera també ha disposat de dues clares ocasions.

A falta de 25 minuts l’entrenador ocal ha mogut fitxa donant entrada al retornat Alex, per donar una empenta a l’equip. I ha estat 3 minuts després que el mateix Alex ha aprofitat un rebuig del porter a llançament de Salvá, per establir el 1-0, que l’arbitre a instancies de l’assistent, ha decidit anular, davant les protestes del public llubiner.

I aqui s’ha acabat el perill i les jugades d’atac, ja que els locals s’ha dedicat mes a cercar en llarg als davanters, fora cap resultat. Els curiablanquers han estat molt be defensivament amb el davanter Alvarez molt insistent i amb perill, pero que avui ha estat fermat pels defenses llubiners.