Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): Atº MarratxÍ 2 – 5 E.m.binisalem del B.

El Binissalem vence en Marratxi
El Binissalem vence en Marratxi

Alineaciones:

Atº MarratxÍ: Raul Canovas, Sebastian Galmes, Sebastian Morey, Ander Alarcon, Adrian De La Rosa Garcia, Javier Gonzalez, Ismael Femeneias, Antonio Casares, Marc Llado, Bernardo Juan y Christian Jimenez.

Sustituciones: Miguel Angel por Raul Canovas (min.47), Aaron Trujillo por Antonio Casares (min.47), Osvaldo Piloto por Sebastian Galmes (min.64), Francisco Sastre por Ismael Femeneias (min.70) y Adrian Pallicer por Adrian De La Rosa Garcia (min.70)

E.m.binisalem del B.: Antoni Marti, Salvador De Gracia, Marc Company, Guillem Borras, Daniel Pujalte, Jose Horrach, Lucas A Garcia, Gregorio J Carbonell, Jaime Arrom, Marc Venteo y Marc Valeriano.

Sustituciones: Miquel Martorell por Marc Venteo (min.41) y Joan M Coll por Gregorio J Carbonell (min.49)

Goles: 1-0 Adrian De La Rosa Garcia (min 20), 2-0 Adrian De La Rosa Garcia (min 24), 2-1 Gregorio J Carbonell (min 38), 2-2 Jaime Arrom (min 45), 2-3 Guillem Borras (min 64), 2-4 Guillem Borras (min 72) y 2-5 Jaime Arrom (min 76)

Árbitro: David Trujillo Ruiz.

Tarjetas: Raul Canovas (amarilla, min 14) y Sebastian Galmes (amarilla, min 31) para el Atº MarratxÍ.

Comentario:

Amb un resultat de 2-5, sembla que l’E.M.Binissalem va tenir un partit còmode davant l?At. Marratxi.

Doncs no va anar així, l’E.M.Binissalem va tenir un partit complicat enfront del At. Marratxi, penúltim en la classificació, que l’hi va posar molt difícil des del començament.

En la primera part, els dos equips van utilitzar la mateixa tàctica de joc, el joc directe buscant als seus davanters amb molt poca possessió de pilota. Aquest tipus de joc va afavorir mes a l’equip local que es va col·locar amb un 2-0 en el marcador, recordant-li a l’equip visitant que no ho tindria gens fàcil si volia puntuar en aquest camp.

A pocs minuts de la finalització, l’E.M. Binissalem va aconseguir anotar el seu primer gol, arribant a la final d’aquesta primera part amb el resultat de 2-1, un resultat que presagiava una segona part molt renyida i emocionant.

Després del descans, l’equip visitant va canviar la tàctica de joc directe per la de possessió de pilota en el mig camp i amb sortides ràpides de les seves puntes per darrere de la defensa contrària.

Aquesta tàctica li va permetre igualar la trobada i posteriorment aconseguir una diferència de gols suficient com para no veure perillar la trobada, ja que el At. Marratxi mai va donar per perdut el partit, i això que una diferència de tres gols hagués desmoralitzat a qualsevol equip, l’equip local va lluitar fins al final.

Resultat final de 2-5, amb mes lluita que bon joc.

Excel·lent actuació del col·legiat que va passar inadvertit per als dos equips, així com per a les dues aficions que no li van protestar cap de les seves actuacions.

JA para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.