Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. D): Margaritense 7 – 1 Aquarius Campos

Margaritense: Bartomeu Ferrer, Bartomeu Tous, Gabriel Mas, Juan Antonio, Mateu Estelrich, Agusti Martinez y Hamza Ben-dali.

También jugaron: Antoni Joan, Francesc Borras, Tomeu Pascual, Andreu Muntaner y Antonio Barcelo

Aquarius Campos: Javier Navarro, Andreu Prohens, Edgar Caballero, Guillem Bujosa, Jaume Calzado, Tomas Garcia y Placid Moya.

También jugaron: Francesca M Clar, Gabriel Amer y Francesc Hisado

Goles: 1-0 Agusti Martinez (min 12), 2-0 Hamza Ben-dali (min 21), 2-1 Guillem Bujosa (min 25), 3-1 Agusti Martinez (min 27), 4-1 Hamza Ben-dali (min 28), 5-1 Mateu Estelrich (min 31), 6-1 Hamza Ben-dali (min 33) y 7-1 Agusti Martinez (min 41)

Árbitro: María Gelabert Gelabert.

Molt bona matinada, amb una temperatura molt agradable per la pràctica de futbol que hi ha hagut aquesta matinada a Sta. Margalida.

Partit que es prevenia bastant fàcil per el Margaritense, primer en la classificació, contra el Campos Aquarius, darrer en la classificació, però que reialment no ha estat així.

El Margaritense ha dominat el partit, donant entrada als jugadors que normalment no solen jugar tant, però el que reialment hi posaven les ganes i jugades, eren el del Campos Aquarius.

S’ha adelantat el Margaritense, mercant el primer gol als primers 12 minuts, el segon, al segon temps. Pareixia que el partit estava pràcticament sentenciat, però l’Aquarius no donant-se per vençut, retalla distàncies amb un contraatac al tercer temps i disposant d’alguna jugada més per intentar fer un altre gol. El quart temps, el Margaritense ha posat la maquinaria en marxa, jugant molt be el baló, i ja no ha volgut perdonar mes a l’Aquarius, fent 5 gols a n’aquest darrer temps.

Victòria, al final, una miqueta abundada per el joc desplegat per part del Margaritense, i destacar una gran actitud de l’Aquarius i una gran actuació del porter visitant.