Crónica 1ª Reg.: A-llubi 3 – 3 Juv. Bunyola

Reparto de puntos en Llubí

Alineaciones:

A-llubi: Miguel Guardiola, Andres Huguet, Jose L Valens, Jose D Cougil, Antonio Figuerola, Jesus Tamarit, Mateo Alorda, Antonio Ferragut, Miquel Torrens, Timo D Dorrman y Biel Alomar.

Sustituciones: David Martinez por Antonio Ferragut (min.56), Gabriel Salva por David Martinez (min.56), Antonio Crespi por Antonio Figuerola (min.77) y Miquel Florit por Jose D Cougil (min.90)

Juv. Bunyola: Enrique D Pertusatti, Rafel Calero, Miquel Font, Pedro Ramis, Jaume Borras, Juan Cabot, Juan Castell, Miquel Salom, Miquel Verdera, Juan Gomila y Rodrigo S Suarez.

Sustituciones: Sergio Garcia por Pedro Ramis (min.58) y Hector Carrasco por Miquel Font (min.68)

Goles: 0-1 Juan Cabot (min 6), 1-1 Antonio Ferragut (min 38), 1-2 Juan Castell (min 46), 2-2 Gabriel Salva (min 84), 3-2 Mateo Alorda (min 87) y 3-3 Juan Cabot (min 90)

Árbitro: Manuel Jesús López Marín. asistido por Otto Vicente Morcillo Arboleda y Juan Forteza Guerra.

Tarjetas: Antonio Figuerola (amarilla, min 40), Andres Huguet (roja, min 54), Miguel Guardiola (amarilla, min 65), Antonio Ferragut (amarilla, min 73), Miguel Guardiola (amarilla, min 90) y Jose D Cougil (amarilla, min 90) para el A-llubi. Miquel Font (amarilla, min 34), Juan Castell (amarilla, min 39), Jaume Borras (amarilla, min 51), Enrique D Pertusatti (amarilla, min 55), Juan Cabot (amarilla, min 57), Rodrigo S Suarez (amarilla, min 69), Juan Gomila (amarilla, min 72) y Rafel Calero (amarilla, min 72) para el Juv. Bunyola.

Comentario:

Partit vibrant el disputat al camp Municipal de Ses Comes de LLubí entre el CDA LLubí i el Bunyola. Amb nombrosa assistència de públic tant per part llubinera, com bunyolina i representació d’altres club que no s’han volgut perdre aquest intens partit.

Ha començat amb un Bunyola posant la directe a la recerca del gol, i ja al minut dos una internada de Cabot a l’area local hagues pogut suposar un posible penal i expulsio que l’arbitre no ha volgut veure, menció apart d’aquest colegiat que ha tengut una desastrossa actuació.

Tres minuts mes tard pilota llarga ,una altre vegada cap a Cabot , autentic verí per als defenses llubiners, que protegeix molt bé davant Huguet, i creua la pilota a la deseperada sortida de Jesus Tamarit, establint l’ú a zero.

L’equip visitant cercava un segon gol que li donas tranquilitat al marcador, i l’equip local resistia així com podia les envestides bunyolines, canviant de posició algunes peces defensives. Els llubiners només cercaven pilotes llargues cap a Dario, desaparegut a aquesta primera part.

Al minut 38, falta que treu Alorda cap a dins l’àrea i Ferragut de cap empata el partit. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Comença la segona part i el recital de bon futbol per part dels dos equips i la desastrossa actuació del senyor López Marín.

Al primer minut assenyala una falta al mig del camp, que penja l’equip visitant a l’àrea i Castell totsol pentina la pilota, desconcertant a un desafortunat Jesus Tamatit i estableix el 1-2.

Al minut 9 de la segona una dura entrada de Huguet li suposa l’expulsió directe deixant al seu equip amb inferioritat numèrica i amb desavantatge al marcador. El CDA mou fitxa i lluny de desmoralitzarse se tira cap a l’atac.

Quan transcorrien 26 minuts de de la segona part Dario, ja mes actiu , entra dins l’àrea i es travat, l’àrbitre xiula la pena màxima, que xuta Alorda i atura brillantment Pertusatti.. Dos minuts mes tard entra per banda dreta Biel Salvá, que ha estat l’autentic revulsiu llubiner i cau dins l’àrea. Lòpez Marín torna a xiular aquesta dubtossa caiguda amb penalty. Aquesta vegada s’encarrega de xutar Dario i Pertusatti endevina la trajectòria de la pilota. L’àrbitre fa repetir el llançament , suposadament per invasió local. Torna a xutar Dario i Pertusatti la torna a rebutjar.

I quan els llubiners pareixia que no podrien remontar el partit ha estat quan han oferit el millor joc, comandats magistralment per Alorda. Una errada de la defensa visitant, amb una cesió cap al porter , es aprofitada per Biel Salvá per tirar a porteria pero el seu xut surt llaugerament davora del pal.

Al minut 84, un corner penjat a l’àrea del Bunyola, amb una posible falta al porter serveix perque Biel Salvá de cap empati el partit. Els locals s’han cregut que podrien guanyar el partit i s’han tirat a la desesperada cap al gol. Aquest ha arribat després de que Dario recuperés una pilota en defensa, qui deia que no defensa?, la toca cap a David Martinez que fa una esplendida pasada a Alorda que venia de segona linia i la creua a Pertusatti, que res pot fer perque la bolla entri a les xarxes de la seva porteria.

I quan el miracle pareixia que s’havia produit, el colegiat s’inventa un penalty a l«area local, amb una mes que posible falta al porter, expulsa al defensa Guardiola , per justificar el penalty. Xuta Cabot i aquest si que no falla desde els onze metres.

Només ha deixat que tocás la pilota desde el centre del camp i ha xiulat el final d’aquest vibrant partit.

Cal destacar la gran actuació del porter visitant Pertusatti, que ha aconseguit aturar tres penaltis amb manco de 5 minuts i s’ha convertit amb l’autentic heroi del partit. Per part local cal destacar a Alorda i sobretot a Biel Salva, que desde que ha sortit ha revolucionat el partit

Menció apart necesita el senyor Lòpez Marín, que ha estat un autentic desastre amb la seva actuació, perjudicant als dos equips mes o manco de igual manera, xiulant coses que segurament ni ell sabia que feia i mostrant un total de 11 targetes a la segona part, En definitiva ha montat un circ.

L’equip llubiner no acaba de arrancar al seu propi camp, una setmana després de aconseguir la seva victòria com a local. I els bunyolins es situen a la tercera plaça de la taula clasificatoria amb clares opcions de lluitar per el titol.

CORAMET per a Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.