El Ayuntamiento de Sa Pobla se retrasa en los pagos de las Subvenciones

El Alcalde de Sa Pobla en la presentación
El Partit Popular de sa Pobla demana explicacions al batle de perquè no paga les subvencions i/o ajudes als clubs, associacions i esportistes si des de el juliol té els doblers.

El grup de regidors del PP de sa Pobla demana explicacions al batle perquè les subvencions i/o ajudes -del 2010- als clubs, associacions i esportistes encara no s’han fetes efectives quan ja esteim al final d’any.

Això fa que les entitats ja tenguin contretes deutes d’activitats ja realitzades en molts de mesos anteriors i tenguin dificultats per pagar als proveïdors degut a la tardança de la subvenció per part de l’Ajuntament.

Aquest fet no seria recriminable amb la mateixa mesura que es fa si no fós per l’aprovació d’una moció presentada per el Grup de regidors del Partit Popular, en el març de 2009 i aprovada per unanimitat, sobre fer efectiu el pagament de les subvencions i/o ajudes als clubs, associacions i esportistes en el primer semestre de cada any.

Amb aquest sentit altra vegada es posa de manifest la poca voluntat política dels actuals governants de donar compliment als acords de ple, tal i com succeeix amb la no entrega de la relacio d’hortes extres realitzades al 2009 i sol·licitades al gener de 2010 i al ple de setembre amb una mocio aprovada pèr majoria absoluta.

En paraules del portaveu Biel Serra “ no s’entén tan poca dedicació a la feina i la poca transparència que van demostrant en l’adopció de decisions, com ara el no pagar quan toca –malgrat tenir els doblers-, el no voler a donar a conèixer les hores extres o no voler fer exposició publica de l’aprovació provisional de les NNSS”.

Partit Popular de Sa Pobla

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.